Home » Det polske samfunnet i alle land forenes i Gdańsk. 60 millioner Kongressen.

Det polske samfunnet i alle land forenes i Gdańsk. 60 millioner Kongressen.

by Gunnar Garfors

I tillegg til de 11 stasjonære utgavene ble det også arrangert 17 nettkongresser. Totalt deltok rundt 27.000 mennesker

Matte. 60 millioner Kongressen

Presidenten i Gdańsk overtok æresbeskyttelsen av møtet mellom den polske diasporaen og polakker Aleksandra Dulkiewicz.

Hva er tanken bak kongressen?

– Hovedmålet med 60 millioner kongressen er å bruke båndene mellom Polen og den polske diasporaen som bor rundt om i verden til å skape joint ventures, med vekt på forretningssamarbeid – sa han Zbigniew KlonowskiFormann for kongressens organisasjonskomité.

De fleste av de rundt 300 deltakerne på kongressen på 60 millioner som kommer til Gdańsk vil være polske og polske forretningsmenn og ledere.

Det forventes besøkende fra Australia, Tyskland, Norge, Sverige, USA og Storbritannia.

Blant deltakerne på møtet i Gdańsk vil for eksempel være planleggende eiere av innenlandske selskaper Ekspansjon til utenlandske markeder.

Puerto Rico er et attraktivt sted for bedrifter

– I Gdańsk-utgaven av 60 millioner kongressen vil vi være spesielt oppmerksomme på utviklingsmulighetene til selskaper i Nord-Amerika, altså USA og Canada. Arrangementsprogrammet inkluderer også et spesielt investeringspanel Puerto RicoI tillegg til den polske diasporaen, vil representanter for Puerto Rico -myndighetene også delta – forklarte Zbigniew Klonowski.

5. verdenskongress for Gdańsk-borgere. Tre dager med attraksjoner – VIDEO og FOTO sammendrag

Puerto Rico er et territorium som ligger på øya med samme navn og flere mindre karibiske hav. Over 3 millioner mennesker bor der. Puerto Rico er en del av USA, men ikke en stat. Det har status som et fritt tilknyttet land. Øyas innbyggere har vært amerikanske statsborgere siden 1917. De har for eksempel rett til å oppholde seg i USA og ha amerikansk pass. De stemmer imidlertid ikke i det amerikanske presidentvalget.

– Essensen av Kongressen er Nettverk – Møt folk. Noen av de velstående representantene for det polske samfunnet jobber med det Wall Street i New York, flyttet til Puerto Rico under koronaviruspandemien. De ser forretningsmuligheter der og til det trenger de partnere fra blant annet Polen – la Zbigniew Klonowski til.

Arrangementsprogrammet inkluderer dedikerte paneler yachtindustrien og eiendomsbransjen.

Deltagelse på møtet på fulltid ble også annonsert av bl.a. Teresa Sygnarek – president for Polish Diaspora Media Association, Artur Kazienko – president for Kazar Group og Grzegorz Kiszluk – sjefredaktør for magasinet Brief.

Ekspertforedrag og tilhørende arrangementer

Konferansedelen av den 60 millioner kongressen finner sted fredag ​​19. august på Radisson Hotel & Suites på Granary Island.

Pomeranian Craft Gala 2022: «Entreprenører skaper velstanden til hele landet»

Dagen før og etter innholdsseminaret venter de på kongressdeltakerne medfølgende arrangementer inkludert en golfturnering i Pasłęk, et besøk på Emigration Museum i Gdynia, et cruise på Gdańsk-bukten og deltakelse på Mens Granie 2022-konserten på Polsat Plus Stadium i Gdańsk.

Hvilke byer var tidligere vertskap for 60-million-kongressen?

Det blir den 12. utgaven. 60 millioner kongress.

Møter for polske statsborgere med landsmenn har blitt organisert siden 2018. Flere utgaver av dette arrangementet arrangeres hvert år. De siste årene har kongressen vært holdt tre ganger i Miami, Buffalo, New York (USA), Berlin, London og i Rzeszow (2018, 2019, 2020).

You may also like

Leave a Comment