Home » Direktetekst: Latvia 0-2 Norge, Game Over – Fotball – Sportacentrs.com

Direktetekst: Latvia 0-2 Norge, Game Over – Fotball – Sportacentrs.com

Advarsler: Gutkowski 62 «Fyodorov 90» + 2
Latvia (4-2-3-1): Steinbor (Ozols 43′) – Savage, Tarasov, Dubra, Jurkovsky – Emsis, Kārkliņš (Zjuzins 70′) – Kamešs (Fjodorovs 75′), J. Ikaunieks, Cigaņiks (Krollis 75′) – Gutkovskis (Uldri’ķis)
Norge (4-2-3-1): Hansens – Pedersens, Strandberjs, Ajers, Melings – Torsbijs, Normans (P. Berjs 60′) – Eljunusi (Dāli 77′), Torstvets (Sorlots 60′), Ēdegors (Hauge 88′) – Holanns (Kings 88′)
Hoveddommer: David Fuchsman (Israel)

90′ + 5 SPILL OVER! Det latviske landslaget tåler sitt tredje tap i FIFA World Cup 2022-kvalifiseringen, og bekrefter Norges 2-0 ledelse.

90’+3 Suksessen er der. Joshua Kings hadde en fantastisk mulighet til å redusere, men skuddet hans gikk i sidenettet.

90’+2 Fjodorov bakfra klipping motstandere og tjene gul. Han må sitte ute kampen mot Montenegro.

90’+1 Å endre Hauge og Kings skaper et øyeblikk for Norge. Jens Hauge bommet så vidt, passerer til King, men skuddet hans treffer stolpen.

90′ Kompensasjonstid for andre omgang – fire minutter.

90′ Villmannen sentrerer seg i straffefeltet på jakt etter sin navnebror Uldriķi. Den første til å forsvare ballen er den norske forsvarsspilleren, som sender ballen i nettet og Latvia fortjener et hjørnespark.

88′ Stalbaken lar den norske landslagslederen avslutte kampen tidlig. Holland erstattes av Joshua Kings, og Jens Hauge klatrer inn på banen i stedet for Edegor.

84′ Edegor legger merke til at Holland løper, men Kaspars Dubra tar pasningen. Et øyeblikk senere kommer Holland inn for det niende målet, men nok en gang storspiller Robert Ozols.

83′ Det latviske landslaget legger press på motstanderen. Ballen feiler.

81′ Karusell i norsk sekstenmeter. Ballen går til Uldriķis, som ikke kan skyte med en gang. Gjestene kjemper mer vellykket om ballen og styrer den unna mål.

77′ Norsk superstjerne utfører attentatkamp i kamp. Igjen er hodeskuddet hans unøyaktig når han flyr over stangen. Etter en stund erstattet Muhammad Eljunusi Mats Dali.

75′ Dainis Kazakevičs sendte videre Raimonds Krollis og Vladislavs Fjodorovs for å erstatte henholdsvis Andrejs Cigaņiks og Vladimirs Kametas.

72′ Holland er tilbake i god posisjon, men skuddet hans blokkeres av Robert Ozols.

70′ Bytte av spillere i det latviske landslaget. Krišs Kārkliņš blir erstattet av Artūrs Zjuzins, men Roberts Uldriķis blir sendt videre i stedet for Gutkovskis.

67′ Akkurat som etter det første målet får Norjunus raskt et godt skudd etter Eljunusis presise skudd, men Sorlots forsøk blokkeres av Savavnieks.

66 «MÅL! Det nordmennene ikke kunne før, kan de nå. Ingen blir ignorert.

64′ Norge bryter gjennom det latviske landslagets forsvar og Sorlot slår hardt fra kloss hold, men latvierne reddes av Roberts Ozols. Den første til å sprette ballen er Eljunusi, som var bak.

62′ Gutkovsky bryter reglene og får det første gule kortet i kampen.

60′ Første skift gjester. Kvartetten erstattes av Aleksandrs Sorlots og Norman av Partiks Berjs.

59′ Latviere bryter seg inn i sekstenmeteren igjen. Jurkowski finner Ikauniek, men nok en gang har norske fotballspillere kontroll i andre etasje.

57′ Farlig øyeblikk for Norge. Birgers Melings setter ballen inn i feltet og slår en pasning, som reddes av Robert Savaļnieks. Etter hjørnesparket prøver Holland å treffe akrobatisk, men treffer lagkameraten.

55′ Det offensive kuttet til det latviske landslaget fortsetter. Jānis Ikaunieks blir stående uten tilsyn nedover høyre flanke, men midtpunktet hans når ikke makkeren i straffefeltet.

53′ Tarasov finner perfekt Cigaņika med en lang pasning, den gate ballen i 16-meteren. Da er Kamesh nesten i fall, som senere påpeker at reglene er brutt.

52′ Holanns spiller ballen igjennom til venstre, men skuddet hans avverges utenfor stolpen.

50′ Kunstneren introduserer perfekt angrepet til det latviske landslaget. Cigaņiks beveger seg opp på venstrekanten, men pasningen hans blokkeres, noe som gir latvierne et hjørnespark. Ballen blir sendt i nettet av Savaļnieks, men snappet opp av Norges landslagsmålvakt.

49′ Gjestene går fort og Holands går farlig utenfor målet, men spillets instrument når ikke makkeren.

48′ Sigøynere igjen løpe vekk Kontring og pasning til Ikauniekam, hvis midte stoppes av norske forsvarere.

47′ Nordmennene starter kampens andre kutt med et langt spill på latvisk side av kampen og lager til slutt en senter som Dubra header bort fra mål.

46′ Andre omgang har begynt!

brudd 3 5

45’+7 Gutkowskis kontring var imponerende og ble bare stoppet av en sjokkerende felling.

45’+5 Sentrum av Krišs Kārkliņš er fanget av Hansen.

45’+4 Sigøyneren går til motangrep, finner Gutkovski, som deretter går videre til Ikauniek. Mot Jānis brytes reglene og det latviske landslaget kan ta nok en farlig straffe. Torsby har ikke tenkt å returnere ballen etter en felling.

45’+2 Jānis Ikaunieks tar frisparket fra 22 meter. Skuddet hans ble enkelt snappet opp av Hansen. Det latviske landslaget tar det første hjørnesparket og bryter reglene uten å prøve å treffe motstanderens målvakt.

45’+1 Torsby feller Vladislav Gutkovski nær straffefeltet sitt. Sjanse for Latvia!

45′ Utligningstiden for første omgang er seks minutter.

44′ Krišs Kārkliņš provoserer frem et regelbrudd i luftduellen mot Holland.

39′ Steinbor kan imidlertid ikke fortsette på grunn av en kampskade og blir byttet ut. Roberts Ozols tar plass ved portene til den latviske statens enhet. Pausen varer.

36′ Latverne stopper ballen lenger igjen, men mister kontrollen når Steinbor passer inn i bilen.

31′ Det latviske landslaget kan spille lenger, men den tekniske feilen i pasningene er skuffende. Nordmennene sender umiddelbart ballen frem, hvorpå Eljunusi raskt befinner seg i en god posisjon. Steinbor lot ikke resultatet bli 0:2.

29′ Det virker som han prøver å slå ballen vekk fra målet. Den snappes opp av nordmennene, som raskt satte ballen inn i Hollands sekstenmeter. Dortmund «Borussia»-stjernen slår veldig hardt, men showet hans blir blokkert av Igor Tarasov, som senere snubler litt.

25′ Kamešs tar ledelsen, men skuddet hans går utenfor. Hansen vinner ballen bakfra.

21′ Gjestene har ikke tenkt å stoppe etter å ha sittet og gå videre umiddelbart. Torstwet slår farlig, men Steinbor har situasjonen under kontroll.

20′ MÅL! Den norske superstjernen Erling Holland trekker ut en 11m straffe for å bringe gjestene i ledelsen – 0-1. Pāvels Šteinbors ble raskt blokkert av dommeren, til den uforberedte keeperens fortvilelse.

18′ Raivis Andris Jurkovskis, som ofte stoler på hurtigheten sin, hadde en elendig dag på den bløte banen. HVOR sjekket pendel, men er fortsatt innvilget.

femten» I det første kvarteret sa gjestene at de så mesteparten av ballen og statistikken var konsistent med 82 % ballbesittelse.

14′ Erlings Holanns slår ballen inn i 16-meteren. Presset på det norske laget fortsetter.

12′ Pāvels Steinbors snapper pasningen. Begge fotballspillerne fortsetter spillet.

10′ Martins Ēdegors overrasket alle med en flott åpningspasning – men dessverre ble Kaspars Dubra like overrasket over trekket som alle andre og klarte å gå glipp av den eksepsjonelle muligheten. Det norske landslaget fortsetter å få ballen inn i sekstenmeteren jevnlig.

7′ Motstanderen til det latviske landslaget begynner å angripe mer og mer farlig. Ehrling Holland spiller mot Steinbor, men bommer på målvakten fordi ballen blir blokkert av Roberts Savaļnieks. Norske fotballspillere har rett til å ta hjørnespark for tredje gang.

5′ Nordmennene bryter gjennom det latviske landslagets forsvar og Eljunusi får et farlig slag. Pavel Steinbor har en stor sjanse til å score, men forsøket hans pareres av keeper! Gjestene står på to cornere på rad, men forsvaret til det latviske landslaget er på samme nivå.

4′ Det første slaget er laget av det norske laget, men det er svært unøyaktig og flyr langt forbi festningen voktet av Pavel Steinbor.

3′ Det latviske landslaget legger press på forsvaret, ikke la det puste motstandere og gjør det vanskelig for nordmennene å score på midten.

1′ Latvia angrep midten i første omgang, men Jurkovska sendte ballen til keeper og Norge tok kontroll over ballen.

1′ Spillet har startet!