Home » Du må vente på hiten Olimpia Grudziądz – Gedania Gdańsk. 19. november hindret et tykt snølag kampen

Du må vente på hiten Olimpia Grudziądz – Gedania Gdańsk. 19. november hindret et tykt snølag kampen

by Gunnar Garfors

Gedania 1922 Gdańsk og KP Starogard Gdański spilte ikke årets siste kamper lørdag 19. november 2022. Kraftig snø hindret begge. Av denne grunn ble det ingen interessant kamp om førsteplassen på tabellen i Grudziądz. Det er der gedanistene bør dukke opp.

Olimpia Grudziądz – Gedania 1922 Gdansk 19.11.2022

Plutselig avkjøling og snøfall torpederte kampene i andre gruppe i tredjedivisjon. For det første var det ikke mulig å spille en interessant kamp i Grudziądz, der Olimpia skulle møte Gedania Gdańsk lørdag 19. november 2022. Kampen mellom første og andre på tabellen måtte avlyses på grunn av banens dårlige tilstand.

Olimpia Grudziądz prøvde å redde seg selv ved å be fansen om hjelp. Klubben har varslet at den gratis vil skaffe de som skal dukke opp på banen eget snøryddingsutstyr og hjelpe til med å rydde banen. Dessverre tillot ikke selv en slik uvanlig handling en god forberedelse av plenen.

På grunn av banens dårlige tilstand ble heller ikke kampen i Starogard Gdański, der fotballklubben skulle spille mot Jarota Jarocin.

Fans av våre to klubber må derfor vente på avgjørelsene fra ligakomiteen om de nye spilledatoene.

Tre andre Pommern-lag fra tredje divisjon har allerede fullført 2022-konkurransen. Cartusia Kartuzy beseiret uventet Świt Szczecin 1-0 og scoret et trepoengsmål i det 78. minutt Przemyslaw Zukowski. Bałtyk Gdynia tapte 2-0 hjemme mot Pogoń Nowe Skalmierzyce og Stolem Gniewino tapte 4-0 borte på Polonia Środa Wielkopolska.

Sesongen 2022/2023 i 3. divisjon skal etter planen gjenopptas i begynnelsen av mars.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment