Home » duell på gata. Slik ser denne kjente høykulturen for bilkjøring i Norge ut? [WIDEO]

duell på gata. Slik ser denne kjente høykulturen for bilkjøring i Norge ut? [WIDEO]

by Gabriel Scott

Selv om videoen som ble lagt ut på YouTube for noen dager siden ser ut som en scene fra Fast & Furious, ble den filmet på telefon av vitner til et sammenstøt i Norge. Og tilsynelatende er skandinavene de sikreste sjåførene i verden! Den udødelige duellen, som endte med fiasko for den gamle Mercedes G-Klasse, motsier «noe».

Førte til tumlingen av «gelendy»

At den beskrevne situasjonen skjedde i Norge er ingenting. Gateangriperne viste seg å være kvinner som hadde forfulgt offroad-Mercedesen i flere kilometer og kjørt inn i den med mer eller mindre kraft (dette vises senere i opptaket). Til slutt nådde de målet: da de møtende bilene, etter å ha kjørt ut av rundkjøringen, var på en bredere vei, traff de baksiden av bilen med kraft på høyre side, dyttet SUV-en av veien og veltet den på grønt belte.

Fire mishandlede personer krøp ut. Heldigvis skjedde det ikke noe vondt med dem, selv om de ikke var beskyttet av sikkerhetssystemer. Kvinnen ved rattet i en sølvfarget Mercedes B-klasse ble umiddelbart pågrepet og arrestert av politiet.

Se også: Uhyggelige bilder fra Autobahn. Lynet slo ned i bilen [Wideo]

Ifølge videotekstene skjedde gatebråket i Norge som et resultat av en provokasjon utført av en antimuslimsk gruppe fra en SUV. Kort tid før skulle medlemmer av denne organisasjonen brenne Koranen i en nærliggende bygd bebodd av innvandrere. Den sanne versjonen av hendelsene blir nå etterforsket av retten.

You may also like

Leave a Comment