Home » EKWB gjør SSD-en din kjøligere og vakrere

EKWB gjør SSD-en din kjøligere og vakrere

by Connie Nielsen

Liker du spill, datamaskinsettet ditt skiller seg ut fra mengden? Da er en gull eller sølv SSD-bærer perfekt for det! EK Water Blocks gjør det mulig.

EK Water Blocks er et selskap grunnlagt i 2003, som er kjent for alle fans av væskekjøling. Slovenerne spesialiserer seg på originale komponenter i LC-klassen og baner ofte vei for andre merker. I tilbudet deres finner du også ferdige AiO-sett eller kjøleribber for SSD.

Det nye EKWB-forslaget er ekstremt kostbart

For fem år siden lanserte EKWB de første kjølesystemene for halvledermedier. De viste seg å være en suksess, og selskapet solgte over 100 000 av dem på den tiden. Det var også samarbeid med andre selskaper som Seagate. SSD-er blir imidlertid varmere og varmere…

EK-Quantum Convection M.2 NVMe er en ny serie med passive kjølesystemer for M.2 2280-type SSD-er. Vi snakker om både enkelt- og dobbeltsidige medier. Vi har her å gjøre med en aluminiumsblokk med spesielle rillersom har en estetisk og praktisk funksjon.

EKWB gjør SSD-en din kjøligere og vakrere

De nye kjøleribbene er tilgjengelige i fire forskjellige farger – gull, sølv, svart og forniklet. En lav høyde har blitt opprettholdt for full kompatibilitet, slik at du kan bruke kjølingen i mindre datasett og Sony PlayStation 5-konsollen.

EKWB gjør SSD-en din kjøligere og vakrere

EK-Quantum Convection M.2 NVMe er allerede solgt. I settet, i tillegg til kjøleribben, får vi et sett med termoelementer med en tykkelse på 0,5 og 1 millimeter. Veiledende priser er 32 euro for alle versjoner bortsett fra zloty, denne ble priset til 36 euro. Dette gir oss en ekvivalent rundt 155 og 175 zloty.

EKWB gjør SSD-en din kjøligere og vakrere

Dette gjør dem til svært dyre SSD-kjølere, spesielt for passive løsninger. For denne prisen tilbyr konkurrentene allerede aktiv kjøling, og for en brøkdel av det kan du til og med få et rikt ribbet heatpipe utstyrt med en be quiet! MC1-PRO. Så det ser ut til at EKWB bare ser etter det naive …

Utseende: De bremset 25 prosent. Ansatt. Sjefene legger skylden på krigen og pandemien

Utseende: CPU-kjøler laget av tre? Ja! Men prisen dreper

Fotokilde: EKWB

Tekstkilde: komp. egen

You may also like

Leave a Comment