Home » Elon Musk om oljeleting og barn

Elon Musk om oljeleting og barn

by Gunnar Garfors

Elon Musk besøkte oljemessen ONS i Stavanger, Norge. milliardær og grunnlegger Tesla Han sa han kom til Norge blant annet fordi dette landet er en stor bidragsyter til utviklingen av elbilsegmentet. Dog eksentrisk Milliardæren overrasket igjen.

Elon Musk etterlyser oljeproduksjon

Elon Musk, som er tilknyttet Teslas elbiler, ba i Norge om å ikke stoppe oljeproduksjonen. Musk mener å stoppe utvinning av fossilt brensel vil føre til «sivilisasjonens kollaps» på kort sikt. Interessant nok, som portalen mojanorwegia.pl bemerket, sa Tesla-gründeren noe helt annet i 2014.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Bayraktar-fabrikken i Ukraina? «Russland kan vise at det vil ødelegge planten»

Milliardæren appellerer – lag flere barn

sa milliardæren også at hans «favoritt bekymring» er fruktbarhet, nærmere bestemt fallende fruktbarhet. Ifølge Musk er dette et annet problem menneskeheten står overfor, melder portalen france24.

Skaff i det minste nok barn til å forsørge befolkningen, sa Musk.

Musk er selv far til 10 barn. Et av barna hans det året, etter å ha fylt 18 år, la inn en sak i en domstol i California om å endre navn og kjønn til kvinne. Elon Musk har også to barn med sangeren Grimes – en jente som heter Exa Dark Sideræl og en gutt som heter X Æ A-12.

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment