Home » Elon Musk om oljeleting og barn

Elon Musk om oljeleting og barn

by Gunnar Garfors

Elon Musk deltok på ONS oljemessen i Stavanger, Norge. Milliardæren og grunnleggeren av Tesla sa at han kom til Norge, inkl. fordi dette landet er en stor bidragsyter til utviklingen av elbilsegmentet. Den eksentriske milliardæren overrasket imidlertid igjen.

Elon Musk etterlyser oljeproduksjon

Elon Musk, som er tilknyttet Teslas elbiler, ba i Norge om å ikke stoppe oljeproduksjonen. Musk mener å stoppe utvinning av fossilt brensel vil føre til «sivilisasjonens kollaps» på kort sikt. Interessant nok, som portalen mojanorwegia.pl bemerket, sa Tesla-gründeren noe helt annet i 2014.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Bayraktar-fabrikken i Ukraina? «Russland kan vise at det vil ødelegge planten»

Milliardæren appellerer – lag flere barn

Milliardæren sa også at hans «top bekymring» er fruktbarhet, og spesielt fallende fruktbarhet. Ifølge Musk er dette et annet problem menneskeheten står overfor, melder portalen france24.

Skaff i det minste nok barn til å forsørge befolkningen, sa Musk.

Musk er selv far til 10 barn. Et av barna hans det året, etter å ha fylt 18 år, la inn en sak i en domstol i California om å endre navn og kjønn til kvinne. Elon Musk har også to barn med sangeren Grimes – en jente som heter Exa Dark Sideræl og en gutt som heter X Æ A-12.

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment