Home » En datamaskin med en sprø nyhet. bare se

En datamaskin med en sprø nyhet. bare se

by Peter Østbye

Komputronik introduserer en ny betalingsmåte i sine butikker. I Wrocław vil det være mulig å betale med irisskanning, altså med teknologien utviklet av PayEye.

Data teknikker er den første store detaljhandelskjeden i Polen som introduserer en ny type Betaling med irisskanning. Betaling med et øyeblikk vil utfylle flere standardskjemaer som kontanter, kort, telefon eller klokke. Dette er mulig takket være teknologien utviklet av Wrocław-selskapet PayEye.

Utseende: PayEye presenterte en ny terminal for betaling med øye

Utseende: PayEye 2.0 kombinerer øyebiometri med ansiktsgjenkjenning

PayEye-teknologi muliggjør moderne Biometriske betalinger. Sammen med den nye applikasjonen og den forbedrede terminalen eyePOS 2.0, tillater den å foreta betalingstransaksjoner ved å bruke sammensmelting av øye- og ansiktsbiometri. Det er veldig enkelt å betale. Bare last ned gratisapplikasjonen, opprett en konto, koble til betalingskortet ditt og konfigurer din biometriske profil. Takket være dette trenger vi ikke lenger kontanter, betalingskort, smartklokke eller smarttelefon når vi handler. Vi vil foreta betalingen biometrisk.

Som entusiaster av teknologiske innovasjoner kunne vi ikke passere en så innovativ løsning likegyldig. Jeg er overbevist om at denne betalingsformen snart vil vekke interesse hos våre kunder. Tross alt er Polen verdensledende innen kontantfrie betalinger. Jeg er glad for at vi er det første store nettverket som har bestemt seg for å implementere denne tjenesten. Først, la oss starte med piloten. De første eyePOS-terminalene vil være tilgjengelige i vårt showroom i Korona kjøpesenter i Wrocław.

– sa Marcin Mordak, direktør for Komputroniks salgsnettverk

Den første butikken til Komputronik-kjeden, hvor allerede fra 15. oktober 2022 Det vil være mulig å betale med iris i øyet, ny butikk åpner Korona kjøpesenter i Wroclaw. Det andre utstillingsrommet hvor du kan betale med et blikk, er Komputronik-utstillingsrommet i Wrocław Magnolia kjøpesenter. Det vil skje i november i år.

Utseende: PKO BP med forventet nyhet. Ja det skal du

Utseende: BLIK med en annen nyhet. Dette har polakkene ventet på

Bildekilde: Computronik

Tekstkilde: Computronics

You may also like

Leave a Comment