Home » En innovativ lighterprodusent mottar 2000 euro i en forretningsidékonkurranse

En innovativ lighterprodusent mottar 2000 euro i en forretningsidékonkurranse

by Thure Lindhardt
En innovativ lighterprodusent mottar 2000 euro i en forretningsidékonkurranse

I begynnelsen av sommeren holdt Vivus.lv en forretningsidékonkurranse for å støtte unge og eksisterende gründere. Totalt har over 580 små og mellomstore bedrifter søkt på konkurransen. Målet med satsingen var å støtte potensielle og eksisterende gründere gjennom økonomisk støtte til å realisere deres forretningsidé. Vinnerne av konkurransen var «Golden Cone», en produsent av velduftende og fargerikt naturlig lys.
«Jeg er veldig takknemlig og fornøyd med støtten fra selskapet – både økonomisk og moralsk. I denne utfordrende alderen er det til stor støtte for utviklingen av min elskede Golden Cone sine nye tenner. Arbeidet med å definere konkrete mål, å implementere ideer til en ny lighter har pågått siden jeg fant ut at jeg hadde vunnet denne konkurransen, sier Kristīne Lukjanska, forfatteren av ideen til «Gullkjeglen».

Praktisk talt

Anrop ukjent eller privat nummer: er det trygt å svare?

14 timer

Nyhetene


Urbanowitsch: Vi må forberede oss på hva som kan skje hvis…

19 timer

cocktail


«Og Det er så ekkelt å se så frekke mennesker!»

15 timer

Les andre nyheter

Merket «Zelta Čiekurs» ble opprettet for noen år siden for å observere trendene med avskoging i Latvia og tenke på måter å beskytte miljøet på, i tillegg til å huske hvordan retter ble tilberedt på brann i barndommen på grunn av deilige måltider Øyeblikkene ble forberedt for spesielle formål. Slik oppsto ideen om å bruke kjegler som stearinlys.

«Unge gründere har ofte lovende forretningsideer som bare mangler økonomisk støtte. Unge latviske gründere har allerede bevist at de kan konkurrere ikke bare i de latviske og baltiske markedene, men også mellom europeiske og globale selskaper, noe som viser det brede potensialet til lokale gründere.

ANDRE LES NÅ

Med «Vivus.lv»-konkurransen ønsket vi å motivere unge gründere til å sende inn ideer og forretningsplaner for utvikling, og tilby muligheten til å vinne en sum på 2000 euro for å starte eller utvide et selskap. Vi vil gjerne takke alle deltakere i konkurransen for deres engasjement, kreative forretningsideer og høykvalitetsapplikasjoner – vi må innrømme at vi virkelig har mange muligheter for unge gründere, sier Gvido Endlers, Regional Manager for JSC 4finance.

RELATERTE ARTIKLER

De fleste søknadene kom fra gründere innen konfekt, kunst, musikk, landbruk, hagebruk, økologisk og annen industri, som ble invitert til å beskrive sin forretningsidé og gjennomføringen av finansieringen. Spekteret av bruksområder og ideer varierte fra produksjon av fiskeutstyr til søtsaker og dagslys.

«Golden Cone» har så langt kommet med et tilbud – kjegler med vokslys og opplyst papir i jutepose og boks. I 2011 vant de boksede kjeglene førsteplassen i RigaFood-besøksmålingen. «Golden Cone» kombinerer omsorg for miljøet, kjærlighet til naturen, estetisk tilnærming, ekstraordinære løsninger, som en invitasjon til en ferie i naturen eller i et grønt bymiljø.

You may also like

Leave a Comment