Home » En polsk kvinne var skuffet over feriestedet. «Dyrt og stygt. Jeg kommer ikke hit igjen» – o2

En polsk kvinne var skuffet over feriestedet. «Dyrt og stygt. Jeg kommer ikke hit igjen» – o2

by Connie Nielsen

Anna bor i Norge hver dag. I år ferierte hun og barna hennes i Bulgaria. Oppholdet på populære Golden Sands er en stor skuffelse for henne.

Polsk skuffet over Golden Sands

På sin Tiktok-profil publiserte kvinnen en video som hun tok mens hun gikk mens sønnen sov i barnevognen. Hun signerte dem: «Ferie i Bulgaria er ikke hva de pleide å være. Renoveringer og endringer må til for å tiltrekke seg turister!»

se. Midt i sesongen og nesten ingen på alle de solsengene, er bare de første radene opptatt – Tiktokerka begynner.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Restauratøren fra Łeba avslører. Turister ved sjøen «steker fisk i leiligheter»

Han legger til at det heller ikke er turister på strandpromenaden. Polakken merker også at prisene i Bulgaria ikke er så lave.

Dyrere enn i Norge! En pakke Pringels koster rundt PLN 25 i butikken, mens de i Norge koster rundt PLN 14. Jeg forstår at dette er et feriested, men saken er at alt er stygt her. Som i PRL. Ingen kommer hit fordi det blir så fryktelig dyrt og stygt. Hvis det er stygt og uinteressant, bør det i alle fall være billig. «Jeg vil ikke spise her igjen,» sier han.

Internett-brukere er delt

Videoen har over 300 000 visninger. visninger. Nettbrukere diskuterer i kommentarene og mange mennesker er uenige med Tiktoker.

«Jeg har nettopp kommet tilbake fra Sunny Beach, og jeg har en litt annen følelse. Det er ikke så dyrt i det hele tatt.» «Jeg har en annen følelse. Jeg har vært i Bulgaria tre ganger, Sunny Beach er den beste.»

Andre deler oppfatningen til forfatteren av opptaket. «Bulgaria er som Kołobrzeg for noen år siden», «Jeg var og foretrekker ærlig talt det polske havet, hvordan kan jeg sammenligne det slik» – skriver de.

You may also like

Leave a Comment