Home » En vellykket debut for Hofmeister, en veldig god forandring for Strzeboński. Positivt etter Legia – CKsport.pl

En vellykket debut for Hofmeister, en veldig god forandring for Strzeboński. Positivt etter Legia – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Selv om nesten alt på tabellen og Korona Kielces poengsum ikke stemmer, kan ikke det samme sies om prestasjonen til Kamil Kuzeras lag og individuelle spillere. Under møtet på Łazienkowska kunne vi feire prestasjonen til flere gule og røde spillere – inkludert en debutant og en ungdomsspiller.

Korona Kielce tapte 1-0 for Legia i Warszawa, men var en verdig motstander for landets toer og nåværende PKO Ekstraklasa-ledere, spesielt i andre omgang – hovedsakelig på grunn av rivalens skrantende side og undervektsspill.

Kielce gjorde et godt forsvar som ikke var så tydelig før dommerens første fløyting. Trestopperprøven i fravær av den skadde Miłosz Trojak, bestående av Dominick Zator og to nominelle defensive midtbanespillere – Kyryło Petrov og debutanten Yoav Hofmeister – besto overraskende testen.

På en skoleskala ville forsvarerne ha tjent en solid fireer for den prestasjonen. Rangeringen kunne lett ha gått opp til fem, men denne formasjonen hadde ett, men avgjørende øyeblikk av spillet, et øyeblikk av distraksjon som førte til vinnermålet for Wojskowy. Zator og Petrov var involvert i målaksjonen. Canadieren avverget innledningsvis trusselen for enkelt foran eget mål, og ukraineren angrep for defensivt i kontaktsituasjonen til skytteren – M. Baku.

De mest uerfarne av denne trioen spilte nesten feilfrie 90 minutter. Vi snakker om en 22 år gammel israeler. Den venstrebeinte spilleren tilpasset seg raskt den nye rollen, fant seg godt inn i pliktene til en venstrekantstopper og presenterte i en-mot-en-dueller fordelene som hans personlighet ble annonsert med etter overgangen til Kielce.

Hofmeisfer var svært dynamisk, smidig og rask både på de første meterne og over en lengre distanse. I tillegg var han preget av stor stahet og styrke, som kombinert med selvtilliten som fulgte ham i hvert angrep, førte til at mange dueller ble vunnet i hans spillesone. Portal sofascore.com regnet at han gikk i hans favør i 10 av 13 kollisjoner. I tillegg noterte statistikerne ved siden av navnet hans to vellykkede intervensjoner, der han korrekt gjenkjente intensjonene til rivalene, og tre straffekast – inkludert to avgjørende da han hjalp Xavier Dziekoński med hjørnespark.

En viss mengde positive kan også sees forfra. Etter rødt kort til Artur Jędrzejczyk økte de gul-røde sine offensive handlinger. Innbyttere ledet av Miłosz Strzeboński blåste også nytt liv i gjestenes angrep.

Det var ingen spor etter den unge midtbanespilleren etter de vanskelige første overgangene på liganivå fra Łódź, hvor han ble kastet på dypt vann. 19-åringen er i stand til å gi laget mer og mer av potensialet sitt fra kamp til kamp. I hovedstaden fikk han verken tiden eller presset for å få resultater. Han viste seg modig og modig til kampen, ventet på ballen og når han hadde den i sin besittelse, var han i stand til å skape utmerkede skuddsituasjoner for lagkameratene med en pasning.

Den første fant sted i det 83. minutt. «Strzebo» oppdaget Mateusz Czyżycki plassert diagonalt og sendte deretter, uten å tenke to ganger, den perfekte ballen som avsluttet flyvningen i lokalbefolkningens straffefelt. Kantspilleren gjorde imidlertid en mottaksfeil – og i stedet for en sjanse til å score, ga han motstanderne kampens mål.

En ny sjanse for en mulig assist kom rett på slutten av overtiden. Midtbanespilleren hentet ballen foran sekstenen og serverte umiddelbart Adrian Dalmau med et gjennomspill. Spanjolen bestemte seg imidlertid ikke for å slå i det første tempoet, han bar ballen til venstre fot, men i det øyeblikket mistet han kontrollen over ballen og bommet på den siste muligheten til å utligne resultatet av denne konkurransen.

La oss håpe at plussene, som ikke mangler, raskt vil føre til et gjennombrudd og de første gullblodspoengene i den pågående kampanjen. Kanskje det vil skje hvis de to over får en ny sjanse.

Foto av Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment