Home » Endringer i SentiOne-styret – Bartosz Baziński er ny administrerende direktør, Piotr Podsiadło tiltrer selskapet og overtar stillingen som CRO for forretningsområdet dedikert til utvikling av AI

Endringer i SentiOne-styret – Bartosz Baziński er ny administrerende direktør, Piotr Podsiadło tiltrer selskapet og overtar stillingen som CRO for forretningsområdet dedikert til utvikling av AI

by Peter Østbye

Elleve år etter grunnleggelsen av polske SentiOne, er det en endring i stillingen som president – ​​stillingen som administrerende direktør (Chief Executive Officer) ble overtatt av Bartosz Baziński, som tidligere fungerte som COO (Chief Operating Officer). Dette skyldes den nye visjonen om selskapets videre globale utvikling og dets ambisiøse mål knyttet til intensivt arbeid med kunstig intelligens-teknologi. I tillegg ble Piotr Podsiadło med i selskapets team og tok stillingen som CRO (Chief Revenue Officer) i forretningsenheten dedikert til utviklingen av AI.

Bartosz Baziński, utdannet programmerer og nåværende leder for forretningsenheten som arbeider med utvikling av kunstig intelligens og roboter, vil fokusere på å presentere selskapets nye visjon og dets teknologiske mål. Den nåværende administrerende direktøren, Kamil Bargiel, vil overta stillingen som COO og vil føre tilsyn med interne operasjoner og sikre kontroll over selskapet i den nåværende fase med intens utvikling. Michał Brzezicki vil forbli i sin nåværende stilling som Chief Technology Officer. Medgründerne av SentiOne fortsetter å jobbe i samme lineup – de samme tre siden selskapet ble stiftet i 2011. Selskapet, som startet virksomheten i garasjen til en av grunnleggernes foreldre, samarbeider for tiden med over 400 merker i over 30 markeder over hele verden – Procter & Gamble, McDonald’s, Nike, Unilever, Beiersdorf, Tesco, Starcom, Mindshare, Mediacom og Saatchi & Saatchi, blant andre. Det har kontorer i Gdansk, Warszawa, London, Ostrava, Budapest, München, Eindhoven, Mexico City og Dubai.

Bortsett fra det Piotr Podsiadło har sluttet seg til SentiOneOvertakelse av den nyopprettede stillingen Revenue Officer for Automate-divisjonen. Piotr har mer enn 15 års erfaring i lederstillinger i teknologibedrifter – både i etablerte organisasjoner (GE Energy, GE Lighting eller Philips) og i oppstartsbedrifter. Han er medgründer av wezwijdoktora.pl, det første landsdekkende hjemmebesøksnettstedet. De siste 5 årene har han vært en del av AI-Nextail-oppskaleringen hvor han fungerte som visepresident for kundesuksess.

Piotr Podsiadło, Chief Revenue Officer for Automate-divisjonen hos SentiOne

I sin nye rolle vil Piotr Podsiadło ta seg av den Overvåking av nye inntektsstrømmer og utvikling av samarbeid med eksisterende SentiOne-kunder som en del av Automate-divisjonenOg Utvikling av kort- og langsiktige strategier for selskapets videre ekspansjon til Vest-Europa og Midtøsten som en del av et forretningspartnerskap med Etisalat, det største telekommunikasjonsselskapet i MENA-regionen, som opererer i 16 land.

Jeg er glad for å bli med i SentiOne fordi jeg tror på selskapets misjon og ser dets store potensial innen området for å utnytte Conversational Intelligence og spesielt automatisering av kundeservice – sier Piotr Podsiadło, ny CRO hos SentiOne. Jeg er spesielt begeistret for muligheten til å ta del i utviklingen av et polsk selskap på den internasjonale scenen, utvide rekkevidden til nye markeder og øke salget. Jeg vil fokusere på å utvikle og gjennomføre effektive salgsstrategier, bygge sterke partnerskap og optimalisere inntektsstrømmene våre. Jeg er overbevist om at takket være et dyktig team og teknologisk avanserte løsninger kan vi sammen oppnå store ting og ta SentiOne til et enda høyere nivå.

SentiOne har allerede investert i utviklingen av AI-teknologi i de 11 årene den har eksistert 42 millioner PLN. Algoritmene deres samler inn og analyserer hver dag over 40 millioner omtaler fra offentlige områder rundt om i verden, som f.eks B. sosiale medier, fora, nyhetssider og blogger. De forstår menneskelige intensjoner og er i stand til å vise de involverte følelsene – Glede, tristhet, sinne, skuffelse og til og med sarkasme. Innenfor bransjen Automatisk Selskapet utvikler avanserte bots som hjelper bedrifter med kundeservice – i Polen brukes de for eksempel av kunder. Alior Bank, Kruk SA, BNP Paribas og ledende telekom- og logistikkselskaper. Til gjengjeld innenfor linjen Høre utvikler en plattform for overvåking av Internett, og gir mulighet for for eksempel å spore statistikk og kommentarer fra alle sosiale mediekanaler til en bestemt merkevare på ett sted og reagere raskt på dem.

De rekordslående resultatene av den 19. utgaven av AB Integration Academy vurdert av Zbigniew Mądry, COO og visepresident i AB Group

You may also like

Leave a Comment