Home » Endringer i ZUS fra 2. november 2022, påvirker alle. Hva er verdt å vite?

Endringer i ZUS fra 2. november 2022, påvirker alle. Hva er verdt å vite?

by Catherine Monroe

ZUS opprettholder sin profil på Twitter. Får du en av ytelsene – som alderspensjon, uførepensjon osv. – er det verdt å holde seg oppdatert. Hvilke innlegg har ZUS nylig lagt ut på Twitter?

Trygdeetrygden ZUS ble opprettet i 1934. Deres oppgave er blant annet å kreve inn bidrag til trygd, helseforsikring og deretter gi tilsvarende ytelser. Både bidragsbeløpet og ytelsene som gis i ettertid kan endre seg noe fra år til år. På ZUS Twitter-kontoen finner du blant annet informasjon om fordeler du kan ha rett til.

TIL 11.02.2022. hva er nytt

🥁 #ZUS og @PLinNederland inviterer polakker som bor eller jobber i 🇳🇱 #Holandia til et #webinar.

🧑 💻 Ekspertene våre svarer på spørsmål om #pensjon og #husleie og #ytelser.

🗓️ 8. november kl 15:00.

Link til møtet ⬇️
https://t.co/NbbrHANPEF https://t.co/whkgsJ6yQc


📍 Du har problemer med å betale #kontrakten din hver dag

Sjekk hvilken hjelp #ZUS kan tilby. Snakk med en avlastnings- og tilbakebetalingsrådgiver. Dette er også mulig under #besøket.

Mer⬇️
https://t.co/SCTgscwsho https://t.co/KcMapDgVIo


📚 Aktivitetene til #ZUS inkluderer også en rekke publikasjoner:
✅ guidede turer,
Pamfletter,
magasiner,
✅ vitenskapelige publikasjoner.

Vi oppfordrer deg til å bruke #biblioteket vårt ⬇️
https://t.co/EY4Lhb5pBH


@ MariuszAbramcz2 https://t.co/BXg1aMVrkx


💡 Vi minner om at i dag er kundeservicerommene og #ZUS kundesenter åpne til 1⃣5⃣.

👩‍💻 Vi oppfordrer deg til å ordne dine saker på ZUS uten å forlate hjemmet ditt gjennom #PUE ZUS.

Opprett profil
https://t.co/pFak6NQcUW https://t.co/jEVj0TrJVd


🤝 Visepresident for #ZUS Włodzimierz Owczarczyk møtte @ChuckRobbins, president for @Cisco, og Przemysław Kania fra @CiscoPoland.

🗣️ På møtet diskuterte de det eksisterende samarbeidet og deres videre planer på området støtte til utvikling av digitale tjenester og #cybersikkerhet. https://t.co/G6GmiwvjTQ


♿️ I 2⃣ år har #ZUS-sentre implementert «Tilgjengelighetsimplementeringsplaner». Resultatet av arbeidet er blant annet fjerning av nesten 2⃣2⃣0⃣0⃣ barrierer og hindringer for personer med spesielle behov.

#Tilgjengelighetsveiledning


#ZUS har blitt anerkjent som en institusjon som konsekvent følger en policy for arkitektonisk tilgjengelighet. Fabrikkens ofte tilgjengelige mindre bykontorer setter en ny standard innen kundebehandling.


📜 På den avsluttende gallaen av «Tilgjengelighetsleder»-konkurransen mottok presidenten for #ZUS prof. Gertruda #Uścińska en spesiell pris fra @prezydentpl @AndrzejDuda for eksemplarisk implementering av tilgjengelighet for mennesker med spesielle behov ved trygdeinstitusjonen. https://t.co/9IJj6aGSQ0


🔔 Merk❗️️ Det er siste måned å sende en søknad til #ZUS for fordel #300pluss fra #DobryStart-programmet.

🖥️ Vi aksepterer kun søknader elektronisk frem til 3. november⃣0⃣ via:
✅ #PUE #ZUS,
✅portal [email protected],
✅ Elektronisk bank. https://t.co/6vUsl3vO5c


@HanterPoen Vi har holdt tilbake slike fordeler i mange måneder. Her er eksempelinformasjon fra mai: https://t.co/AVXh0dlu57


@HanterPoen Vi har holdt tilbake slike fordeler i mange måneder. Her er eksempelinformasjon fra mai: https://t.co/AVXh0dlu57


🗨️ Pensjonskalkulatoren levert av #ZUS beregner ikke bare den anslåtte #pensjonen, men tjener også til å gi informasjon, fordi den forklarer hva som påvirker størrelsen på ytelsen – ZUS President, Prof. # Uscińska.


🆕Prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, under #Seniors Day i #Warszawa:

💬 Sammen med våre partnere har vi organisert over 5⃣6⃣0⃣ utdannings-, aktiverings- og integreringsarrangementer for #seniorer. https://t.co/dXOLMVgz4B


🧑 🎓🔜 Frem til i morgen tar vi imot søknader fra ungdomsskoler til #OL «Det er verdt å vite mer om #trygd».

Detaljer⬇️
https://t.co/NNAfpKoqPP

🎞️ Se 3⃣ «Leksjoner med #ZUS» 👇
https://t.co/4JNn7UWuwR


@adamkarolak2 Betaler kan sende inn søknad om verifisering av om de må betale trygdeavgift for oppdragstaker (på CVT-skjema). Dersom det viser seg at det også skal være underlagt disse forsikringene, bør det omregistreres og navneregistreringene rettes.


🏫 Du studerer og laster ned #Familyrent fra #ZUS❓

Send inn søknad om fortsatt utbetaling av #ytelser og attest fra universitetet på at du fortsetter #vitenskap. Du må gjøre det innen 3. oktober⃣1⃣.

💡 Du trenger ikke fagbrev hvis du har fremvist det i hele læretiden. https://t.co/qzoVH1ojDs


@ Grzegor70212394 @MarekTatala @ArturDziambor @R RozmowaRMF @BUND Fra første stund sjekker vi om flyktninger fra Ukraina oppfyller kravene for å motta familieytelser. Pensjonen er et resultat av et konstant systematisk arbeid basert på regelverket til Trygdeetaten.


@neuronflower En student kan registreres for helseforsikring som familiemedlem opp til fylte 26 år av en forelder. Dersom du ikke har tatt opp noe arbeid knyttet til denne forsikringen, trenger du ikke levere noen dokumenter.


📌 @PawelJaroszek, visepresident for #ZUS, under @bankinsurforum i #Warszawa:

💬 Den kumulative indekseringen av startkapitalen er 3⃣8⃣4⃣ prosent, dvs. at hvis noen kom inn i pensjonssystemet med et beløp på PLN 1000, la ZUS til ham 3840 PLN. https://t.co/7hSetVvUQx


DU MÅ SE

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment