Home » Erling Haaland klatrer opp på rangeringen av de rikeste nordmennene

Erling Haaland klatrer opp på rangeringen av de rikeste nordmennene

by Connie Nielsen

Den norske spissen fra Manchester City, Erling Haaland, klatrer stadig lenger opp på rangeringen av de rikeste nordmennene og ligger ifølge de siste beregningene til magasinet «Kapital» på 240. plass med en formue på 160 millioner euro, noe som gjør ham nummer én blant norske idrettsutøvere.

Det anerkjente finansmagasinet, som har kommet ut siden 1971, publiserer hvert år en liste over de rikeste nordmenn og understreker at det alltid er satt sammen etter egne beregninger og analyser basert på tilgjengelig informasjon. Journalister understreket at de regner konservativt, det vil si at de ikke tar med ukjent inntekt og ikke spekulerer i det.

«Ved å vinne de tre viktigste cupene i år har Haaland absolutt utløst alle bonusene som er fastsatt i kontrakten fra klubben opp til maksimum og fremfor alt fra sponsorene, så formuen hans er absolutt enda større. Amerikaneren «Forbes» anslår fotballspilleren til 183 millioner euro, «Daily Morror» til 230 millioner euro, står det.

På rangeringen av de rikeste utøverne var Haaland klart foran – den tidligere langsiktige lederen, den legendariske langrennsløperen og nåværende forretningsmannen Björn Daehlie, hvis formue ble anslått til 70 millioner euro.

Zbigniew Kuczynski (PAP)

kucz/hva/

You may also like

Leave a Comment