Home » Europe Conference League. Bodoe/Glimt gjorde fansen sint ved å øke billettprisene til kampen mot Lech Poznań. «Billetter er for dyre for oss»

Europe Conference League. Bodoe/Glimt gjorde fansen sint ved å øke billettprisene til kampen mot Lech Poznań. «Billetter er for dyre for oss»

by Gunnar Garfors

Europe Conference League. En stor del av de faste fansen til norske Bodoe/Glimt, rivalen til Lech Poznań-spillerne i sluttspillet i 16-delsfinalen i Conference League, har til hensikt å boikotte den første kampen på grunn av de drastisk økte billettprisene – kaller jeg det er en fornærmelse og en provokasjon.

Fansen var sinte før kampen mot Lech. «Billetter er for dyre for oss»

Den norske klubben, hvis Aspmyra stadion har plass til 8.200, har solgt 6.000 billetter og fremmer aktivt salget av resten. på sosiale medier, men til ingen nytte.

– Disse billettene, i tillegg til tribunen uten tak, er for dyre for oss. De starter på €35 og vi går på lekene med familier, så det er nok bedre å bruke pengene på en øl på en pub mens du ser kampen på TV. – Vi føler oss støtt av grådigheten til klubben vår, sa Erik Baalman, fanssjef i J-feltet-klubben, til avisen Verdens Gang.

Fansen påpekte at til neste kamp 3. mars, i fjerde runde av norgesmesterskapet mot Ranheim, koster billettene 15 euro, for pensjonister og studenter halvparten.

Fan og journalist Elias Grinkaer-Sirnes hevdet i et brev publisert av lokalavisa Avisa Nordland at dette var en provokasjon mot de mest lojale fansen. – Bodo/Glimt har promotert seg selv som en klubb for alle i årevis, og det viser seg å være noe for de med større budsjett. Billettprisene er pinlig høye, noe som vil føre til at mange av oss ikke går på kampen», skrev han.

Han la til at siden nyttår har alt i Norge blitt mye dyrere, noe som blant annet skyldes inflasjon og nye skatter. «Derfor er det i dag for mye å bruke 140 euro for en familie på fire,» la han til.

– Vi har et veldig bra produkt som må koste penger. Og det er derfor vi har billigere billetter til europacupspill enn utenlandske klubber – forklarte kommersiell direktør i Bodo/Glimt Oerjan Heldal.

– Ja, men vi bor i en liten bodoe og lønninger og priser er forskjellige her – kommenterte fansen. (PAP/egen utdyping)

Kampen i Norge finner sted torsdag 16. februar klokken 18:45 omkamp i Poznan en uke senere. LIVE-sending av spillet Bodo/Glimt – Lech Poznań tilgjengelig på GOL24-portalen – velkommen!

engelsk liga. Arsenal eliminert fra tittelkampen? MEME…

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment