Home » Facebook Messenger krasjet. Noen brukere kan ikke sende meldinger

Facebook Messenger krasjet. Noen brukere kan ikke sende meldinger

by Gunnar Garfors

Facebook Massenger opplever strømbrudd på grunn av problemer rapportert på nettet av brukere av den populære messengeren. Vi vil minne om at du ikke trenger en konto på disse sosiale mediene for å bruke applikasjonen på smarttelefoner.

Data samlet inn av nettstedet downdetector.pl viser at antallet rapporterte driftsstans økte raskt fra fredag ​​morgen. På. 14,52 brukere rapporterte over 540 tekniske problemer.

Resten av artikkelen er under videoen

Se også: Hvor mye vil Izera koste? «Vi ønsker å konkurrere på pris»

Facebook Messenger er nede

Hvilke feil møter Messenger-brukere? Internett-brukere rapporterer at de grunnleggende funksjonene til messenger ikke fungerer, dvs. H Sende og motta meldinger. Dette gjelder både selve teksten og bilder og gif-er.

«Ærlig talt, en interessant situasjon, Alt fungerer normalt på datamaskinenmens jeg er på telefonen, er de siste meldingene sendt fra en annen enhet usynlige, og jeg legger igjen GIF-er, bilder og stemmer uten kommentarer, sier en av brukerne.

Dette vises fremfor alt av stemmene til internettbrukere Problemene rammer ikke alle som bruker den populære messengeren. Noen klager imidlertid over at de ikke kan logge på Facebook-kontoen sin i det hele tatt.

Meta, Facebooks morselskap, kommenterte ikke problemene på sine offisielle kanaler. Det er foreløpig ukjent når problemene vil bli løst.

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment