Home » Food Union har investert 50.000,- i den nye kolleksjonen til iskremmerket Ekselence

Food Union har investert 50.000,- i den nye kolleksjonen til iskremmerket Ekselence

by Gunnar Garfors

Melkeforedlingsselskapet “Food Union” har investert 50.000 euro i den nye kolleksjonen til iskremmerket “Ekselence”, fortalte representanter for “Foodaties” til “Skaties.lv”.

Den nye «Excellence»-kolleksjonen ble utviklet i «Food Union»-iskremkompetansesenteret i Riga med mål om å selge produkter i både latviske og andre utenlandske eksportmarkeder, inkludert Asia fra 2022. Investeringene i utvikling av iskremoppskrifter, emballasjeløsninger og produktlanseringer er anslått til rundt 50.000 euro.

Inkludert «Excellence Pumpkin Spice Latte» – kaffeis i kombinasjon med gresskarsaus, «Excellence Vanilla & Chocolate Cookie Dough» eller tofarget vanilje- og sjokoladeis med sandkaker og sjokoladebiter, beige «Excellence Peanut Butter Crunch» med peanøttis krem med peanøttbiter.

Produktene er pakket i 500 milliliters bokser.

Det har allerede blitt rapportert at matselskapet Food Union, som i dag eier JSC Rīgas piena Kombāts og JSC Valmieras piens, oppnådde en omsetning på 109,7 millioner euro i fjor, 11 % mer enn året før.

Food Union Group inkluderer det latviske meieriselskapet, som la til Riga Dairy Farmer i februar 2020, og Valmieras piens, samt den største iskremprodusenten i Estland, Premia, og den største iskremprodusenten i Danmark, Premier Is og Hjem Isbjrn Isbjrn Er iskremmaker i Norge, Alpin57Lux i Romania og Ingman Ice Cream iskremmaker i Hviterussland. Food Union har også to meieri- og babymatanlegg i Kina. Den største aksjonæren i gruppen er Andrejs Beshmelņickis, en forretningsmann fra Russland.

You may also like

Leave a Comment