Home » For hybrid videokonferanser har Jabra, i samarbeid med Microsoft, introdusert nye oppdateringer basert på kunstig intelligens

For hybrid videokonferanser har Jabra, i samarbeid med Microsoft, introdusert nye oppdateringer basert på kunstig intelligens

by Peter Østbye

Jabra, ledende innen lyd- og videoløsninger for hjemme og på kontoret, annonserte nye AI-drevne funksjoner for PanaCast 50 og PanaCast 50 Room System på InfoComm 2023. Hybridmøter er nå en prioritet for bedrifter. Jabra-undersøkelser viser at 80 % av alle møter over hele verden er fullstendig virtuelle eller hybride. På grunn av dette er det viktig å sikre at ansatte deltar fullt ut i møtet, uavhengig av hvor de kommer fra.

For å møte disse behovene har Jabra inngått samarbeid med Microsoft for å introdusere nye oppdateringer til PanaCast 50-videolinjen, inkludert Microsoft IntelliFrame med støtte for flere videostrømmer, ansikts- og talegjenkjenning. Disse nye egenskapene utnytter Microsofts neste generasjons AI-verktøy, inkludert Teams Premiums intelligente møteoppsummering, for å revolusjonere møteopplevelsen.

PanaCast 50 øker produktiviteten din med AI

I hybridarbeidets tidsalder streber organisasjoner etter å øke produktiviteten, og samarbeidet mellom Jabra og Microsoft innleder en ny æra med inkluderende og dynamisk kommunikasjon. PanaCast 50 er en av de første Teams Rooms Smart Video Bars for Windows som støtter Microsoft IntelliFrame med støtte for flere videostrømmer. I tillegg gjør PanaCast 50, med Teams talegjenkjennings- og møtetranskripsjonsfunksjoner, deltakerne i stand til å opprettholde identiteten sin, og øke produktiviteten med AI.

Med Teams Premiums intelligente møteoppsummering får du automatisk genererte møtenotater, anbefalte oppgaver og personlig tilpasset innsikt slik at du kan få innholdet som betyr mest for deg, selv om du går glipp av et møte. I mellomtiden gir Microsoft IntelliFrame hver romdeltaker en dedikert kameravisning for en rikere ekstern arbeidsopplevelse og optimal førsteradsopplevelse i møter med flere rom.

Begge disse funksjonene er medvirkende til å hjelpe ansatte med å gjennomføre mer produktive møter, komme til bunns i saken raskere, organisere viktige diskusjonspunkter og oppsummere aktiviteter slik at hele gruppen forstår de neste trinnene.

PanaCast 50 muliggjør dynamisk kommunikasjon takket være ansikts- og stemmegjenkjenningsteknologi

Med den nye multi-streaming-videofunksjonen kan brukere av eksterne Teams-møter bedre se hvem som er i møtet med tre videostrømmer: den første strømmen er den nåværende høyttaleren, den andre strømmen er den forrige høyttaleren, og den tredje strømmen er en fullstendig panoramautsikt utsikt over møterommet eller rommet, som forklarer hvorfor ingen er utelatt. En ny funksjon for ansiktsgjenkjenning som kommer snart vil tillate møtedeltakere, etter å ha blitt autorisert gjennom individuell registrering, å vise navnene sine til eksterne brukere i møtedeltakerlisten.

Talegjenkjenning – etter individuell godkjenning – lar møtedeltakere identifisere seg i møteprotokollene, noe som muliggjør et mer detaljert, intelligent møteoppsummering for Teams Premium-lisensierte brukere.

PanaCast 50s nye funksjon – Jabra Intelligent Meeting Space – tar hybridmøter til neste nivå. Den lar brukere sette en virtuell grense for et konferanserom eller et rom, slik at folk innenfor det definerte rommet er fullt synlige mens de utenfor den grensen forblir utenfor grensene. Med den nye funksjonen kan PanaCast50 ekskludere personer som ikke deltar på møtet og for eksempel er synlige gjennom glassvegger.

«Hos Jabra ser vi hele tiden etter å utnytte banebrytende AI-teknologier for å revolusjonere hybride og eksterne møter. Derfor er vi glade for å introdusere PanaCast 50s nye funksjoner for arbeid med Microsoft Teams. Disse funksjonene gir profesjonelle direkte produktivitetsfordeler og hjelper dem med å navigere sømløst i hybridarbeidsverdenen, både online og offline.» Aurangzeb Khan, Senior Vice President for Intelligent Vision Systems i Jabra.

«Microsoft Teams utnytter kraften til AI for å skape unike brukeropplevelser før, under og etter Teams-møter for å øke medarbeidernes engasjement og støtte naturlig samarbeid. Jabra og Microsoft har jobbet tett sammen om PanaCast 50-prosjektet for å gjøre det mulig for brukere, team og virksomheter å dra nytte av nye AI-drevne funksjoner. Albert Kooiman, Seniordirektør, Microsoft Teams Device Partner Engineering og sertifisering hos Microsoft.

Neste generasjons enhetsadministrasjonsplattform

Jabra har som mål å bringe samme nivå av innovativ enhetsadministrasjon til sin samarbeidsportefølje. For IT-ledere og partnere er administrasjon av installerte enheter en viktig suksessfaktor, og Jabra PanaCast-kunder er intet unntak. Jabras intelligente møteromsløsninger krever en administrasjonsplattform som drar full nytte av alle mulighetene som tilbys samtidig som man reduserer tiden og kreftene forbundet med å drive dem. Den nye forbedrede administrasjonsplattformen forventes å være allment tilgjengelig senere i år.

IT Champions 2023 – svært prestisjefylte industripriser, IT-forhandlere vinner! Møt vinnerne!

You may also like

Leave a Comment