Home » FORHOLD. 110. krigsdag i Ukraina. Ny informasjon

FORHOLD. 110. krigsdag i Ukraina. Ny informasjon

by Gabriel Scott

Det er den 110. dagen for russisk aggresjon mot Ukraina! Russland konsentrerer innsatsen om det østlige og sørlige Ukraina. Vi rapporterer for deg på wPolityce.pl-portalen om hva som skjer foran.

LES MER: KRIGSERKLÆRING om dagen

mandag 13 juni 2022

00:02. Estiske transportører er allerede i tjeneste med den ukrainske hæren

De ukrainske væpnede styrkene begynte å bruke Mamba pansrede personellvogner levert av Estland.

00:01. Ukrainere konfiskerer militært utstyr

Ukrainske styrker har snappet opp det russiske infanteriet BTR-82A.

00:00. Tettere samarbeid mellom Ukraina og Storbritannia

Snart vil taxfree-systemet med Storbritannia tre i kraft, vi forventer også handelsliberalisering med Australia, sa president Volodymyr Zelenskyy under kveldsvideotalen, melder Ukrinform.

Vi vil fortsette å jobbe med å lette tilgangen for ukrainske varer til alle større markeder rundt om i verden. Tollsatsene på handel med EU er allerede avskaffet. USA bruker allerede et tollfritt regime for ukrainsk stål. Canada har fjernet tollsatser. Det samme regimet vil operere med Storbritannia i nær fremtid. Vi forventer handelsliberalisering fra Australia

sa Zelenskyy.

Presidenten kunngjorde at på Verdenshandelsorganisasjonens ministerkonferanse, som begynner på søndag, har representanter for 57 land samlet seg til et spesielt arrangement dedikert til solidaritet med Ukraina.

Jeg er dem takknemlig for det. Som et resultat av denne IGC vil vi vite når beslutninger vil bli tatt for å liberalisere Ukrainas handel med Sveits, Norge og Liechtenstein, beslutningen på Island er allerede tatt

sa Zelenskyy.

rød / PAP / Facebook / Twitter

You may also like

Leave a Comment