Home » Fotball. Pogoń uavgjort mot Hansa. Debuter av rumeneren og nordmannen

Fotball. Pogoń uavgjort mot Hansa. Debuter av rumeneren og nordmannen

by Gunnar Garfors

Norske Fredrik Ulvestad spilte for Pogoń for første gang. Bilde Pogoń Szczecin SA

Under den «representative» pausen til PKO BP Ekstraklasa-fotballen på ungdomsstadion i Rostock, i en testkamp uten deltakelse fra publikum, spilte havnespillerne uavgjort mot den lokale Hansa, det femte laget i den tyske 2. Bundesliga ( de). (Rivalene startet kampen med nesten det sterkeste laget) og sparringen startet rundt middagstid og fant sted i høye temperaturer og sterkt sollys.

Fotballsparring: HANSA Rostock – POGOŃ Szczecin 1:1 (1:0); 1:0 Juan-Jose Perea (45.), 1:1 Antoni Klukowski (82.).

SPOR: Valentin Cojocaru – Paweł Stolarski (61 Stanisław Wawrzynowicz), Mariusz Malec, Wojciech Lisowski (37 Kacper Smoliński), Leonárdo Koútris – Adrian Przyborek (61 Patryk Paryzek), Rafał Kurzawa (87 Mateusz Kaczorek (87 Mateusz Kaczorek), Kamil Jakubarde (70), Kamil Jakubarde (61). Rostami (70 Olaf Korczakowski), Léo Borges (87 Dawid Kroczek) – Efthýmis Kouloúris (70 Antoni Klukowski)

Pogoń-laget kom til Rostock uten spillerne som var i landslagets treningsleir: kaptein Kamil Grosicki, Wahan Biczachczyan, Luka Zahovič, Linus Wahlqvist, Mariusz Fornalczyk og Axel Holewiński (under turneringen i Kroatia, i første kamp med vertene , I uavgjort 4:4 spilte han hele kampen og ga seg derfor fire ganger…). Savnet av helsemessige årsaker: Marcel Wędrychowski, Benedikt Zech, João Gamboy, Alexander Gorgon og Danijel Lončar.

I første omgang av kampen pådro Lisowski seg en skade og forlot banen. Han ble erstattet i midtforsvaret av Borges, som startet kampen på venstre midtbane. For første gang i Pogoń spilte den norske midtbanespilleren Fredrik Ulvestad og den rumenske målvakten Valentin Cojocaru for Pogoń, som instinktivt og effektivt grep inn i en en-mot-en-situasjon i første omgang og et øyeblikk etter pause etter et sterkt skudd med Nach After. et rett hopp fra Kai Proger kontrollerte han ballen, som til slutt traff tverrliggeren, og femten minutter senere parerte han Progers andre kraftige skudd. Szczecin-laget ble supplert med unge spillere fra andrelaget og juniorlaget, som jobber med førstelaget i landskampspausen. De utlignet da Korczakowski avsluttet med et godt skudd og Klukowski klarte å heade ballen som avverget keeperen. Paryzek fikk til slutt en farlig heading og keeperen klarte bare å sette ballen over tverrliggeren.