Home » Fra Norge til Premier League. Første overgang Wisła Płock Football

Fra Norge til Premier League. Første overgang Wisła Płock Football

by Catherine Monroe

Vistula Plock hadde en meget vellykket første halvdel av sesongen første liga. Klubben, med Pavol Stano i spissen, har lenge spilt i toppklassen og ligger for øyeblikket på femteplass med 28 poeng etter 17 kamper. Leder er Raków Częstochowa med 41 poeng, 13 poeng mer enn laget fra Płock. Wisła har startet sin aktivitet på overgangsmarkedet og begynner å styrke seg foran andre halvdel av sesongen.

se videoen
Kwiatkowski sier farvel til Michniewicz: Vi ønsker ikke å gå i detalj

Den første overføringen fra Wisła Płock. Klubben lånte ungdomsrepresentanten til Polen

Wisła Płock gjorde den første overgangen i vintervinduet. Klubben fra Wielkopolska informerte om lånet av Paweł Chrupałło fra norske Rosenborg Trondheim. Midtbanespilleren spiller i Wisła til slutten av desember 2023, klubben har en forkjøpsmulighet. – Vi er glade for at vi klarte å få enda en polsk ungdomsrepresentant. Paweł er en spiller som kan spille som lateral midtbanespiller og som pendel, og det er disse posisjonene vi ønsket å styrke i vinterens overgangsvindu – sa Wisła Płock sportsdirektør Paweł Magdoń.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Paweł Chrupałła startet sin karriere ved Śląsk Wrocław Academy, men har kun spilt i Norge siden 2018. Midtbanespilleren ble lånt ut til Kristiansund fra Rosenborg fra august til desember 2022 – i løpet av den tiden spilte han ti opptredener og kom for det meste på som innbytter. Chrupałła ble med på Rosenborgs reservelag i januar 2020. Polakken spilte senere på lån hos Stjoerdals Blink. Han hadde en cameo-opptreden i ungdommen rammeverk Norge tidlig i 2021, men i september samme år takket han ja til en invitasjon fra Miłosz Stępiński til en gruppering av Polens U20-landslag.

Paweł Chrupałła får muligheten til å debutere i det nye laget i slutten av januar neste år. Da spiller Wisła Płock borte Lechia Gdansk. Dette møtet finner sted 29. januar kl 17:30

You may also like

Leave a Comment