Home » Haaland streber etter rekorder! Nordmannen har allerede scoret flere mål enn forrige sesongs toppscorer

Haaland streber etter rekorder! Nordmannen har allerede scoret flere mål enn forrige sesongs toppscorer

by Erlend Loe
Erling Haaland / Foto Erling Haaland(twitter)

I sin debutsesong i Premier League Erling Haland Er det viktigste. Vi kan med sikkerhet si at kampen om tittelen King of Shooters allerede er over halvveis i turneringen.

Denne dristige oppgaven støttes imidlertid av tall. Haland Etter 20 kamper har han 25 mål og er foran Harry Kanes målscorer med opptil 10 mål. Dessuten er det ingenting som tyder på at nordmannen vil slutte, ba! han har akkurat begynt.

Se også: Haaland ute av Premier League? En bisarr opprop ble opprettet

Ikke rart at med en slik form begynte alle å lure på hvor mange rekorder Haaland ville slå på en sesong. Akkurat nå ser det ut som han er nær ved å slå to av dem. Begge rekordene holdes av den legendariske spissen Alan Shearer og står Ubeseiret i nesten 30 år. Er det endelig tid for en ny konge?

Haaland har gått inn i Premier League med dør og karm

Det Haaland gjør er bare utrolig. Nordmannen har allerede flere mål midt i sesongen enn toppscorerne for sesongen 2021/22. Både Son og Salah scoret 23 ganger forrige sesong – Haaland nettet ballen 25 ganger.

Og det er bare begynnelsen, for alt tyder på at han er norsk kan slå to rekorder. Begge eid av den legendariske Alan Shearer.

La oss først fokusere på datasettet som er nærmest. I sesongen 1995/96 scoret Blackburn Rovers-snikskytteren ett mål 4 hattrick på en sesong. Den norske skarpskytteren er veldig nær denne rekorden. Han har allerede scoret tre hat-trick etter Wolverhampton-kampen. Haaland er fortsatt halvveis i sesongen så det virker svært sannsynlig at han slår rekorden.

Se også: Erling Haaland knuser konkurransen. De beste debutene i fotballhistorien

Alan Shearer har den andre rekorden med Andy Cole. Snikskyttere var de eneste som scoret i Premier League-tiden 34 mål på en sesong. Haaland er veldig nærme også her – snikskytteren har fortsatt 18 kamper å score 10 mål for å bli en legende.

Nordmannen har en sjanse til å forbedre sine prestasjoner og komme nærmere de ovennevnte rekordene på bare 2 uker. Manchester City møter Tottenham 5. mars.

You may also like

Leave a Comment