Home » Fra sikkerhet om Mbappé til tvil om Håland

Fra sikkerhet om Mbappé til tvil om Håland

by Catherine Monroe

Journalisten understreker at den nye Santiago Bernabéu vil bli den store arvingen til Florentino Pérez, som skal offisielt åpne 14. desember 2022, nøyaktig på 75-årsdagen for innvielsen av det opprinnelige anlegget. Maroto sier å gjenoppbygge anlegget praktisk talt er et mirakel i møte med krisen forårsaket av pandemien, men Królewskis president vil ikke stoppe der.

Den andre store oppgaven for Real Madrid og dets styrmann for 2022 er å fylle denne stadion, og den trenger lag og stjerner. Hovedmålet er selvsagt Kylian Mbappé, hvis overgang ble bedt om i fjor sommer. Maroto er en annen kilde etter nyheter fra Frankrike om at Kings ikke vil ta et skritt til i saken, i hvert fall før slutten av Champions League-kampen mot Paris Saint-Germain.

Teoretisk sett har klubben spart mye penger i sommer, som bør være med i planleggingen for å forsterke laget. De neste bevegelsene skal imidlertid utføres veldig rolig. Erling Håland vil også være blant kandidatene til å bli med på laget, men han er fortsatt langt fra store nyheter i sin sak.

Journalisten understreker at kontrakten ut 2023 har Karim Benzema, som ser veldig bra ut og har støtte fra Carlo Ancelotti. De kongelige tviler også på den fysiske tilstanden til nordmannen, som var ute i 36 dager i preseason og som var ute i 52 dager ved halvveis i den pågående turneringen.

Interessant nok analyserer Maroto at å kjøpe en spiller i dag er som å kjøpe et selskap, ettersom man vurderer en spiller basert på tidligere prestasjoner, nåværende prestasjoner og fremtidig potensial. Med dette sier journalisten at Benzema er mer verdt i dag enn Borussia Dortmund-spissen og at overtakelsen av Håland i 2022 ikke er så sikkert.

You may also like

Leave a Comment