Home » Galatasaray – Molde: tips, odds, spill

Galatasaray – Molde: tips, odds, spill

by Catherine Monroe

Galatasaray vs Molde Champions League-kvalifisering. Om bare noen få dusin timer vil vi kjenne alle lagene som skal spille i gruppespillet i Champions League i sesongen 2023/24! Lagene Galatasaray og Molde var representert i siste kvalifiseringsrunde. Hvordan gikk deres første duell, hva kan vi forvente i andre omgang og til slutt hvilke tips mellom Galatasaray og Molde er verdt å satse på? Jeg inviterer deg til å sjekke det ut.

Betfan Bonus 200 %

Galatasaray – Molde tips og spådommer

Når det gjelder den viktigste informasjonen om denne rivaliseringen, vil oppgjøret mellom Galatasaray og Molde være en andre etappe i siste etappe av Champions League-kvalifiseringen. dette spillet spilles i Tyrkia og deres første møte endte med 3-2 seier for Galatasaray. Den andre etappen starter 29. august 21:00 vil konkurransen bli ledet av dommer Szymon Marciniak!

Siden vi allerede vet alt om de formelle aspektene ved dette sammenstøtet, la oss gå videre til analysen og velge de beste valgene mellom Galatasaray og Molde! tyrkisk lag I sommer handlet jeg og laget mange forsterkninger for å gi laget utmerkede og svært dyktige spillere kjent over hele Europa! For eksempel så vi det første møtet med Molde live Mertens, Angelinio eller tidligere kjøpte Icardi, men også Zaha eller Lucas Torreira er på bildet. Derfor er det ikke overraskende at det tyrkiske laget gjorde det så bra på vanskelig terreng i Norge og vant der 3-2. For resten har Galatasaray gjort det veldig bra siden kampene startet, fordi Før det beseiret han Ljubljana og Zalgiris og scoret 4 poeng på to kamper i ligaen. Et veldig godt forsvarsspill fortjener spesiell omtale. tyrkere De har holdt 5 clean sheets i de siste 6 kampene Og selv i dag vil de ha råd til å løpe raskt til Moldeporten!

For motstanderen fra Norge tapte den første kampen på sitt felt og er i en svært vanskelig posisjon. Bortemålsregelen gjelder imidlertid ikke lenger Selv en ettmålsseier vil være en veldig vanskelig oppgave. Desto mer har Molde allerede rett til å føle sesongens strabaser som har pågått i Skandinavia siden vårenOg foruten det er kampen i ligaen et veldig viktig tema, som ikke tar pause selv under kvalifiseringsrundene til cupene. I tillegg er Molde vant til et helt annet klima og en tur til Tyrkia vil være ekstremt vanskelig terreng for gjestene. Minner gjestelaget om å huske kampen som ble diskutert vunnet bare 1 av 5 siste kamperog Galatasaray har mye bedre kvalitet anbefaler jeg Galatasaray – Molde tipser om favorittenes triumf, så tyrkerne!

Kampanjer og bonuser for spillet Galatasaray – Molde

Du har allerede lagt merke til at dagens Galatasaray Molde-valg spilles hos Betfan! Det er en av bookmakerne med det bredeste utvalget av fotballspill, men det tilbyr også interessante bonuser og kampanjer for nye spillere! Ved å bruke vår kampanjekode under registreringen kan du blant annet tredoble innskuddet ditt opptil 450 PLN! Hvordan får du denne bonusen?

 1. Registrer deg ved å bruke lenken https://www.zagranie.com/goto/betfan
 2. Skriv inn kampanjekoden SPILLE
 3. Sett inn minimum Depositum: 50 PLN
 4. Motta en 200% bonus på dette innskuddet
 5. Maksimal mulig bonus er 300 PLN
 6. takk for det Du setter inn 150 PLN og du kan spille med opptil 450 PLN!
 7. Lykke til med å skrive!

Betfan Bonus 200 %

Odds for Galatasaray vs Molde

Som du kan se, gir registrering hos Betfan deg mange fordeler og muligheter for å komme i gang! Kommer tilbake til den tyrkisk-norske rivaliseringen, de Favoritter er lokalbefolkningen, så Galatasaray-lagetdet jeg nevnte tidligere. For øyeblikket Sjansen for å vinne er 1,65 og etter min mening er det en interessant konverteringsfaktor for AKO eller doble kuponger. Gjeldende odds for Galatasaray vs Molde-konkurransen er nedenfor:

Galatasaray Istanbul

Molde

Prisene kan endres. Oppdatert på: 11:06, 29. august 2023 11:06.

Galatasaray – Molde – Statistikk og siste resultater

Når det gjelder de siste resultatene til begge lag, selvfølgelig Viktigst er Galatasarays 3-2-seier i den første etappen i Norge. Det er imidlertid vanskelig å gå glipp av Molde sliter i ligaen ettersom laget har spilt uavgjort to ganger tidligere og vunnet bare én av de fem siste kampene sine totalt. Jeg presenterer mer statistikk og tall nedenfor:

 • Galatasaray er rangert som 8. i den tyrkiske ligaen med 4 poeng så langt.
 • Galatasaray har notert 6 seire, 3 uavgjorte og 1 tap i de siste 10 kampene.
 • Galatasaray har BTTS i 3 av sine siste 10 kamper.
 • Molde ligger nummer fire i den norske ligaen med 34 poeng så langt.
 • Molde har hatt 5 seire, 2 uavgjorte og 3 tap på de siste 10 kampene.
 • Molde spilte inn BTTS i 4 av 10 kamper.

Gruppespillbanner

Galatasaray – Molde (H2H) – H2H

Galatasaray – Molde: hvem vinner kampen?

Galatasaray
0 %

dra
0 %

Molde
0 %

0 Stemmer

Planlagte lagoppstillinger mellom Galatasaray og Molde

Galatasaray: Muslera – Boey, Nelson, Bayram, Angelino – Torreira, Olivera – Ziyech, Mertens, Akturkoglu – Icardi

Molde: Karlstrom-Ellingsen, Bjornbak, Haugan-Knudtzon, Breivik, Mannsverk, Eriksen, Haugen-Eikrem, Brynhildsen

Galatasaray – Molde: sending av kampen

Det er flere måter å følge Galatasaray vs Molde-rivaliseringen på det polske markedet! Det skal bli et interessant angrepsspill, akkurat som forrige uke i Norge hvor vi så totalt 5 mål! Når det gjelder TV-dekning, vil kampen bli sendt direkte på Polsat Sport Premium 2. Når det gjelder nettstrømmer, vil vår separate artikkel om sendinger hjelpe deg med å finne denne typen internettsendinger. Kom innom og lykke til!

Foto Pressfokus

FAQ

You may also like

Leave a Comment