Home » Gdynia. Kvinnen fant et lik i leiligheten. Dette var ikke slutten på marerittet hennes

Gdynia. Kvinnen fant et lik i leiligheten. Dette var ikke slutten på marerittet hennes

by Gunnar Garfors

Saken ble beskrevet av den lokale portalen trojmiasto.pl, som Magda skrev til. Fredag ​​brøt hun ned døren til morens leilighet. Hun mistenkte at personen som bodde der kan være død. Visst nok fant hun leietakerens kropp inne i en tilstand av nedbrytning. Hun ringte umiddelbart politiet.

Gdynia. Kvinnen fant et lik i leiligheten. Ingen vil ta dem

Som hun innrømmet, signerte hun også en erklæring som sa at en obduksjon ikke ville bli utført på grunn av manglende tredjepartsinvolvering. Dette var imidlertid begynnelsen på Gdynia-beboerens mareritt. «Kroppen ser verre og verre ut. Huden er sprukket, lukten er forferdelig. Jeg ringer overalt, til nærmeste klinikk i Gdynia Dąbrowa, og de vil ikke komme fordi pasienten ikke har blitt behandlet og det ikke er noen allmennlege.» Leger. Politiet vil ikke sende en rettsmedisinsk lege fordi det ikke var noen aktor og jeg trakk meg fra obduksjonen,» siterer portalen til trojmiasto.pl kvinnens brev.

Ifølge hennes beretning kan verken legetjenesten (klinikken nekter), eller den medisinske og epidemiologiske stasjonen, eller retten eller statsadvokatembetet hjelpe henne, angivelig med henvisning til «nonsense regler som blokkerer innsamling av lik». «Kroppene brytes ned, det blir verre for hver time. Jeg blir sendt fra dør til dør uten hjelp. Kanskje noen vil bry seg om disse reglene. Fordi det er en skandale», oppsummerte den sinte kvinnen.

Etter forskriften kan ikke begravelsesbyrået komme for å hente liket før lege på stedet bekrefter dødsfallet til en bestemt person. I tilfellet beskrevet av portalen fører manglende oppmøte til lege til at hele prosedyren blir blokkert.

Gdynia. Er det ingen leger som bekrefter døden?

Trojmiasto.pl skrev for noen måneder siden, basert på leserkommentarer, at det er mangel på medisinsk personell som er kvalifisert til å fastslå dødsfall i Gdynia. Beata Gronowska, underdirektør for Gdynia Health Center, kommenterte denne saken for portalen.

– Beata Gronowska

– Dødsattest kan også utstedes av en akuttmedisinsk tekniker som svarer på et oppkall til en syk person eller en ulykke. I dagens system er det ingen stilling til en lege som utelukkende driver med diagnose – forklarte Gronowska.

Var du vitne til en viktig hendelse? Har du sett noe fascinerende eller sjokkerende? Vil du at vi skal beskrive et viktig tema? Skriv til oss! Du kan sende oss informasjon, bilder og opptak til info@radiozet.pl.

RadioZET.pl/trojmiasto.pl

You may also like

Leave a Comment