Home » GeForce RTX 40 grafikkort med kosmiske ytelsesgrenser

GeForce RTX 40 grafikkort med kosmiske ytelsesgrenser

by Connie Nielsen

Hver dag kommer vi nærmere premieren på nye GeForce RTX 40-serie grafikkort, som ifølge de siste ryktene vil ha svært høye ytelsesgrenser. Mye høyere enn RTX 30-serien.

De første grafikkortene i GeForce RTX 40-serien skal debutere om noen måneder, ikke rart det går flere og flere rykter om dem. Det siste gjelder et tema som har dukket opp flere ganger i ulike rykter. Språk- og ytelsesgrenser for den nye GPUen.

GeForce RTX 40 med høyere ytelsesgrenser

Twitter-bruker @kopite7kimi, som vi har skrevet om flere ganger, avslørte de forventede ytelsesgrensene for individuelle systemer med Lovelace-arkitekturen. Disse vil være betydelig høyere sammenlignet med de tilgjengelige modellene i RTX 30-serien.
grafikkort RTX 40 skrivebord RTX 40 mobil
AD102 800 watt
AD103 450W 175W
AD104 400 watt 175W
AD106 260W 140W


Viktigere, dette er de maksimale ytelsesgrensene, noe som ikke betyr at hver GPU vil forbruke akkurat så mye. Dette gjelder spesielt for mobile systemer, der den nåværende generasjonen RTX 30 allerede har skapt mye forvirring i denne forbindelse, der den teoretisk svakere modellen kan ha mer TGP enn den sterkere.

Spesielt sjokkerende er effektgrensen på opptil 800W på AD102-brikken, så uten tvil RTX 4090 og RTX 4090 Ti-kort. Andre verdier er også høyere for stasjonære modeller enn for Ampere-generasjonen, så vi må være forberedt på behovet for kraftigere strømforsyninger og høyere strømregninger.

Det er også verdt å merke seg at mens de maksimale ytelsesgrensene på stasjonære modeller har økt betydelig, er forskjellene på mobile enheter enten minimale eller ikke-eksisterende. Det betyr sannsynligvis enda større forskjeller i ytelse og spesifikasjoner mellom kort for tradisjonelle PC-er og bærbare datamaskiner.

Utseende: AMD Ryzen 7000. Fire prosessormodeller vil debutere først

Utseende: Det første Intel-grafikkortet er lansert. En hit er under oppsikt

Bildekilde: SvedOliver / Shutterstock.com

Tekstkilde: TweakTown

You may also like

Leave a Comment