Home » Gjennomgang av uken 23. juli 2023 i Lubartów. Høydepunkter fra 16.–22. juli 2023. Sørg for at du ikke har gått glipp av noe viktig

Gjennomgang av uken 23. juli 2023 i Lubartów. Høydepunkter fra 16.–22. juli 2023. Sørg for at du ikke har gått glipp av noe viktig

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Lubartów, sjekk ut artiklene som andre lesere foretrekker å lese mellom 16. juli og 22. juli 2023 nå. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Leste du artikkelen: «Disse firbeinte vennene dro nylig til et krisesenter i Lublin.» Eierne har bare en uke på seg til å hente dem. kjenner du igjen noen «?

Ukentlig oversikt: Lubartów, 23.07.2023. 07/16 – 22.07.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 Disse firbeinte vennene dro nylig til et dyrehjem i Lublin. Eierne har bare en uke på seg til å hente dem. kjenner du igjen noen

Ingen av oss ønsker å forestille seg et scenario der hunden vår forsvinner fra huset og vi ikke finner ham. Heldigvis, i slike situasjoner, kommer krisesenteret i Lublin, der slike tap forekommer oftest, til unnsetning. Eierne har da rundt to uker på seg til å hente kjæledyret, ellers blir det lagt ut for adopsjon. Se bilder av hunder som nylig ble brakt dit.

📢 11 av de vakreste byene i Europa du må besøke. En av dem ble fullstendig kopiert av kineserne, den andre inspirerte Walt Disney

En ferie i Europa er en mulighet til å besøke de vakreste og mest sjarmerende byene på kontinentet som vil overraske og glede mange av dere. Vi har valgt ut 11 destinasjoner fra Hellas, Italia, Spania, Tyskland og til og med Norge og andre land som er mest verdt å besøke denne sommeren. Finn ut hvorfor de er så spesielle og hvorfor de er verdt et besøk for å slappe av uten folkemengdene og høye priser.

📢 Polske stjerner fra familier med drikkeproblemer. De snakker om traumatiske opplevelser

De oppnådde profesjonell suksess, mange av dem bygde privatliv, men de fikk ikke den beste starten i voksen alder. Mange stjerner fra familier der alkohol var et problem, valgte å dele historiene sine i media. Dermed oppmuntrer de andre som befinner seg i en lignende situasjon og viser også at det ikke er noen skam å ta opp kampen for seg selv, for eksempel i form av terapi.

Lag en gave til deg selv eller en du er glad i

Ukepresse 23.07.2023: 16.07-22.07.2023 Lubartow: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Lubartów forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Flere millioner euro rant inn i en ny rundkjøring i Konorzatka. Se åpningsvideoen

Mandag (17. juli) fant den offisielle åpningen av rundkjøringen i Konorzatka sted. Det ble brukt flere millioner tilskudd som en del av veibyggingen.

📢 Is, is for å kjøle seg ned! Hvor kan du spise den beste isen i Lublin Voivodeship? Se gjennom!

Vi forbinder vanligvis ferie med soling, hvile, høye temperaturer og… is. vann, på en pinne. i kopper, øsede og italienske. Disse to siste sommerforslagene er de mest ettertraktede. Turister og innbyggere beleirer lokale iskrembutikker. Varme sommerdager uten is er vanskelig å forestille seg for øyeblikket. Og isbarer overgår hverandre når det kommer til å skape nye og ekstravagante smaker. Hvor er den beste isen i Lublin Voivodeship?

📢 Presseanmeldelse fra uken 16. juli 2023. Hva skjedde i Lubartów? Se hvilke arrangementer du gikk glipp av

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Lubartów, se nå på artiklene andre lesere skrev mellom 9.07. og 15.07.2023 fortrinnsvis lest. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «De 20 morsomste stedsnavnene fra provinsen vår?» Sjekk listen vår?

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment