Home » Gjennomsnittlig tre mål per kamp. Cornucopia i 1. runde

Gjennomsnittlig tre mål per kamp. Cornucopia i 1. runde

by Catherine Monroe

På Ekstraklasa-banene var helgen (jeg unntok mandagens kamp mellom Korona Kielce og Śląsk Wrocław fra denne normen) full av følelser og en veritabel hagl av mål. Disse strømmet ut som fra et overflødighetshorn. Dommen har sin begrunnelse, for 24 mål på åtte kamper er samlinger som avviker betydelig fra standarden. Gjennomsnittet på tre mål per kamp er et bra resultat.


Selvfølgelig er det snikskyttere i bakgrunnen av denne måljakten. Fansen nevner i samme åndedrag Legias Tomasz Pekhart og Rakóws Łukasz Zwoliński, som viste fantastiske instinkter under motstanderens mål og deres bevegelser og skudd var skarpe og raske som bevegelsene til en katt som fanget mus. Er det forresten noen som husker at Zwoliński fikk kallenavnet «Zorro» som Pogoń Szczecin-spiller? Han spilte med munnbeskyttelse den gang, men det stoppet ham ikke fra å score mål.

Tilbake til toppscorerne fra første runde ble den tredje, nemlig Filip Marchwiński, noe glemt. Allerede forrige sesong strålte han i andre rekke av «Kolejorz» sammen med Michał Skóras og nordmannen Kristoffer Velde. Han startet den nye sesongen og brakte laget fra Bulgaria en borteseier mot den alltid ukomfortable Piast Gliwice.

– Det viktigste for oss var å vinne i begynnelsen av sesongen, uansett form – «faren» til Poznań-spillernes seier observerte bevisst.

«Jeg scoret to mål, noe som gjør meg glad, men enda mer: tre poeng til laget.» Jeg er også stolt over at jeg fikk bruke kapteinsbindet under kampen. For en pedagog er det en stor sak.

Jeg avventet med interesse konfrontasjonen mellom Zagłębie Lubin og Ruch Chorzów, for på «kobber»-benken sitter Waldemar Fornalik, som hovedsakelig er knyttet til «Niebieski» og Piast Gliwice. Han startet og avsluttet sin fotballkarriere i Cichas klubb.


Les også:


Men det gjorde ikke noe i søndagens konfrontasjon i Lubin, for «Waldek King» styres ikke av følelser. Bare her og nå teller. Og selv om VAR to ganger hindret Zagłębie-spillerne fra å vinne, klarte de å tippe seieren til deres fordel. «Jeg kan ikke huske en kamp hvor et lag fikk to mål avvist etter VAR.» Men det hele endte lykkelig – trener Fornalik pustet lettet ut.

Jarosław Skrobacz, treneren til Chorzów, som debuterte i denne rollen på Ekstraklasa-nivå, var i et annet humør. For å være ærlig fortjente ikke anklagene hans en seier eller uavgjort, da de utvilsomt var et svakere lag enn motstanderne.

– Jeg la det til nervene og følelsene som fikk overtaket noen ganger – innrømmet arkitekten bak de nylige Blues-kampanjene.

«Vi mistet ballen for raskt på taklinger på en enkel og naiv måte.

Det var en leksjon ikke bare for Ruch-spillerne, men også for fansen til dette laget. De har funnet ut at favorittene deres ikke uendelig vil sette rivalene i et hjørne, slik tilfellet var i tredje, andre og første liga. I Premier League er baren mye høyere.


I bildet: Gjennomsnittet på tre mål per kamp er et bra resultat. Tomasz Pekhart spilte en stor rolle i dette.
Foto. Tomasz Kudala / PressFocus


huske – Vi er der for deg i kiosker, supermarkeder, bensinstasjoner, men du kan også kjøpe oss i elektronisk form. Fortsett å lete www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment