Home » God kamp og sikker seier for Suzuki Arka Gdynia. Trey Wade med en dobbel dobbel

God kamp og sikker seier for Suzuki Arka Gdynia. Trey Wade med en dobbel dobbel

by Gunnar Garfors

Suzuki Arka Gdynia basketballspillere vant sin andre kamp denne sesongen. Seieren i Thorn ble fulgt av en triumf foran hjemmepublikummet deres med Polski Cukier som startet Lublin 90:79. Det gul-blå laget ble ledet av James Florence, som scoret 17 poeng, men det var Trey Wade som avsluttet kampen med en dobbel-double.

Arka startet sesongen i Słupsk med et minimalt tap, men det gikk mye bedre i de to neste kampene. Både i Toruń og nå mot laget fra Lublin har det gul-blå laget scoret over nitti poeng og har vunnet flere seire.

Søndag kveld var Gdynia bedre nesten fra start, selv om kampen totalt sett var ganske balansert. Forskjellen var hovedsakelig i distansekast. Her hadde Ark en klar fordel over sin rival. Gdynia dominerte også i returer.

Arka-fansen angrer absolutt ikke på at de dro til hallen fordi de så basketball på et anstendig nivå og samtidig så lagets seier. Dette er gode nyheter, for for bare noen uker siden var det ikke sikkert om Arka i det hele tatt ville delta i konkurransen. Fremtiden til klubben var et stort spørsmålstegn.

Suzuki Arka Gdynia – Polski Cukier Start Lublin 90:79 (27:26, 27:17, 18:17, 18:19)

ark: Florence 17, Musić 12, Wade 10 (12 f.eks.), Bogucki 10, Wołoszyn 9 og Harris 11, Wilczek 10, Hrycaniuk 6, Samsonowicz 3, Sewioł 2, Marchewka 0.

FMD: Melvin 16, Smith 15, Dprsey-Walker 15, Cavars 8, Młynarski 3 og Szymański 9, Dziemba 5, Pelczar 4, Hemet 4, Krasucki 0.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment