Home » Google Pay er også tilgjengelig for Citadele-kunder

Google Pay er også tilgjengelig for Citadele-kunder

by Thure Lindhardt

Tilbudet om Google Pay til kunder er Citadeles neste skritt mot raskere, mer praktiske og tryggere betalinger med smarte enheter. Nå kan alle kunder, uavhengig av deres foretrukne enhet – mobiltelefon, smartklokke – handle raskt og enkelt i butikker, på nett og også i mobilapplikasjoner.

«Citadele var den første banken i Latvia som introduserte kontaktløse betalinger med Android-enheter i 2018, og nå vil tillegget av Google Pay-funksjonalitet forbedre brukeropplevelsen ytterligere. Globalt anerkjente betalingsløsninger er nå tilgjengelige for alle Citadele-kunder, både Android- og iOS-brukere. Google Pay-betalingsmetoden ble ikke introdusert for kundene våre for å øke antallet betalingsløsninger, men for å sikre at hver kunde kan administrere pengene sine så praktisk som mulig – både i butikker og på nett, forklarer Citadele kort- og betalingstransaksjonsdelene. Administrerende direktør Andris Lazdins.

Med den nye løsningen kan kundene betale opptil 50 euro uten å låse opp smarttelefonen. I likhet med betalingskort må du oppgi PIN-kode ved større kjøp. Det er heller ikke nødvendig å åpne bankappen for å aktivere mobilbetalinger. Alt kunden trenger å gjøre er å vekke telefonen og bringe den nærmere POS-terminalen.

I tillegg gjør Google Pay netthandel raskt og trygt ved å lagre kundebetalingsinformasjon og spare deg for å legge inn kortinformasjon. Google sørger for at kundedata er kryptert og lagret på Googles servere.

Om Citadele Bank

Citadeles oppdrag er å modernisere banksektoren og gi flere muligheter for kunder og bedrifter over hele Baltikum.

I tillegg til klassiske banktjenester, tilbyr Citadele sine kunder en rekke tjenester basert på den siste generasjonen av finansteknologi: fra moderne applikasjoner til kontaktløse betalinger og flash-betalinger til å åpne en konto med en selvbetjeningskonto som den første i de baltiske statene. . betale, betale med bjeller og mobiltelefonnummer.

Citadele er den nest største banken i Latvia når det gjelder eiendeler. Citadele Group ledes fra Latvia. Dets datterselskaper og filialer opererer i Latvia, Litauen og Estland.

Andre leser akkurat nå

You may also like

Leave a Comment