Home » Valdas Ivanauskas presenterte sammensetningen av landslaget: «Hver spiller reagerte veldig lett»

Valdas Ivanauskas presenterte sammensetningen av landslaget: «Hver spiller reagerte veldig lett»

by Thure Lindhardt
Valdas Ivanauskas. FOTO: LFF.lt

Treneren for det litauiske fotballandslaget Valdas Ivanauskas presenterte torsdag lagoppstillingen som møter lagene fra Nord-Irland, Bulgaria og Italia i VM-kvalifiseringen i september.

Litauerne tar imot det nordirske laget 2. september og reiser deretter til Bulgaria, hvor de møter landets landslag 5. september.

Det litauiske landslaget stenger vinduet til landslaget på tur til Italia og møter den nye italienske europamesteren 8. september.

Blant spillerne invitert av trener Valdas Ivanauskas er både hjemvendte og nyinviterte spillere.

Keeperne Ernestas Šetkus, Vaidas Slavickas og Linas Klimavičius kommer tilbake til landslaget etter pause, mens Vilnius» Žalgiris» forsvarer Karolis Uzėla og Panevėžys» forsvarer Eligijus Jankauskas er invitert for første gang.

Trenerteamet er også ferdigstilt – senest den tyske spesialisten David Bergner.

«Tre ansvarlige, interessante utvelgelsesspill venter på oss. Som jeg nevnte på min første konferanse, ble det satt opp en trenergruppe og forhandlet med en tysk spesialist. Det var ikke lett for dem, det ble bestemt at David Bergner skulle bli landslagsassistent nummer to. «Han spilte lenge i de høyeste ligaene i Tyskland, startet sin trenerkarriere i lagene til RB Leipzig, jobbet senere i de lavere ligaene og denne karrieren varte til pandemien, nå vil han være i vårt hovedkvarter,» sa V. Ivanauskas ny assistent.

Strategen indikerte også sine inviterte spillere.

«Det er endringer, det er unge spillere, men det er de som har vært det før. Foryngelsesprosessen er i gang, men vi har tre kamper som venter på oss da jeg kjenner situasjonen til spillerne i klubbene, med alle foredragsholderne etter hver helg prøver jeg å samle all informasjon, enten det er skader eller andre problemer.

Vi velger for øyeblikket ut disse spillerne og venter på at treningsleiren skal begynne, sa spesialisten.

Han understreket også at invitasjonen ble akseptert av alle inviterte fotballspillere, og at det ikke var noen å takke nei.

«Vi la merke til det da. De ønsket ikke å rive av og demontere U21- og U19-lagene i påvente av en ansvarlig kamp, ​​men heller finne den gyldne middelvei.

Fordi vi kjenner ferdighetene våre, er hver spiller viktig for oss. Vi fant en vei ut, det var ikke lett, men hver spiller reagerte veldig villig, jeg fikk ikke negativt svar fra noen. Det er veldig viktig at alle forstår hvilke kamper som venter på dem og at det ikke har vært noen problemer fra spillerne, sa treneren.

Fullstendig balanse for pressekonferansen:

LFF.lt

You may also like

Leave a Comment