Home » Google Pixel Watch nærmer seg. Premieren med Pixel 6a-smarttelefonen?

Google Pixel Watch nærmer seg. Premieren med Pixel 6a-smarttelefonen?

by Peter Østbye

Google forbereder seg på å debutere sin første Pixel Watch. Må vi vente til Google I/O 2022-konferansen i mai?

Da Fitbit ble kjøpt opp av Google i fjor, var det mye snakk om at Mountain View-selskapet forberedte seg på å ta med sin egen proprietære Android-smartklokke. Fitbits omfattende erfaring med å produsere smarte armbånd og klokker skal hjelpe Google-designere med å skape tøff konkurranse om Apple Watch. Men til dags dato har ingen ny smartklokke blitt laget av Google, og det eneste som dukker opp på nettet er formodninger, rykter og lekkasjer.

Google Pixel Watch nærmer seg. Premieren med Pixel 6a-smarttelefonen?

Google Watch-temaet er tilbake takket være Editors Android politisom basert på egne kilder melder at amerikanerne er klare til å lansere den nye enheten. Dette indikeres av informasjon fra inventarsystemene til en av de lokale mobilnettoperatørene. Google Pixel Watch sies å selges med et etui i flere farger: grå, svart og gull. Selv om lite er kjent om de tekniske problemene til selve klokken, indikerer dataene som Android Police-redaksjonen har nådd at enheten vil ha 32 GB internminne for applikasjoner. Som med Apple Watch og dobbelt så mye som Samsung Galaxy Watch 4. Smartklokken sies å være tilgjengelig i en versjon med LTE-tilkobling. Data fra pålitelige AP-kilder indikerer imidlertid ikke når og til hvilken pris Pixel Watch kommer i salg.

Pixel Watch: z 2021 r gjengivelse.

Informasjon om Google Pixel 6a-smarttelefonen dukket også opp i den samme databasen. Telefonen selges også i tre fargeversjoner: svart, hvit og grønn. Dette bekreftes av lekkasjene og gjengivelsene som dukket opp på nettverket for noen måneder siden. Pixel 6a kommer med 128 GB intern lagring. Som i tilfellet med Pixel Watch, er det ukjent når den kommer i salg og til hvilken pris.

Pixel Watch og Pixel 6a. Nye produkter for Google I/O 2022?

Når lanseres Google Pixel Watch? Tilbake i januar skrev vi at Jon Prosser antyder at det er planlagt til torsdag 26. mai. Ganske fjern dato, men sies å være nært knyttet til Google I/O 2022, som tradisjonelt finner sted i slutten av mai. Den årlige Google-konferansen, hvor selskapet presenterer det som er nytt (ikke bare når det gjelder tjenester), virker som det perfekte øyeblikket. Det er imidlertid mulig at selskapet kan fremskynde presentasjonen av nye enheter – selv om dette virker umulig gitt krisen i Ukraina.

Det er desto mer sannsynlig at Apple også har bestemt seg for å utsette vårkonferansen/presentasjonen. For bare noen dager siden annonserte vestlige teknologitjenester at Cupertino (1.03)-giganten ville sende ut invitasjoner til media sist tirsdag. Det har vært mye snakk om Apples vårlansering neste uke. Imidlertid skjedde ingenting av den typen – Apple annonserte ingenting.

Det er imidlertid ingen tvil om at Google forbereder lanseringen av sin første klokke fra Google Pixel-serien og det er bare et spørsmål om tid før den offisielt presenteres.

You may also like

Leave a Comment