Home » Haaland, gode nyheter for PSG!

Haaland, gode nyheter for PSG!

by Gunnar Garfors

Mens Erling Haaland er fast bestemt på å forlate Borussia Dortmund i neste sommer overgangsvindu, kan de økonomiske kravene til det norske fenomenet og området rundt gjøre forretninger for PSG.

Haaland såpeopera lover å bli mer begivenhetsrik enn Mbappé-sagaen. For hvis fremtiden til verdensmesteren i tricolor på slutten av kontrakten hans spilles i juni neste år mellom Paris og Madrid, hvor Real har gjort det til toppprioritet for sin sommerrekruttering, Erling Haaland får veldig mange hoffmenn til å drømme. Tro Teamet, fire klubber kan med rette håpe å tiltrekke seg det norske fenomenet: Manchester United, det FC Barcelona, det ekte Madrid og PSG. Men ifølge engelsk presse, Manchester by og Chelsea ville også være med i konkurransen.

Fra et Spania-perspektiv er det ingen tvil om at Leeds-innfødte allerede har bestemt seg og ser etter å gå videre i La Liga. Han ville i det minste ha forsikret en irritert følger om det under hans nylige ferie i Marbella. Og hvis Real Madrid i utgangspunktet hadde sin preferanse, den sannsynlige ankomsten av Kylian Mbappé merengue ville presse ham mot Barça. Ikke bare fordi nordmannen, i likhet med Bondynois, ikke ønsker å dele hovedrollen, men ifølge ABC-journalisten Tomas Gonzalez også fordi Madrid-klubben, hvis de faktisk drømmer om en Vinicius-Mbappé-Haaland trefork, vil vente på franskmennene. og vil vente til 2023 med å tenke på å rekruttere Borussia Dortmund-spissen. Og det mens sistnevnte faktisk er fast bestemt på å forlate Ruhr-området neste sommer.

En transaksjon på 300 millioner euro (minimum)

FC Barcelona virker derfor som det beste stedet å ønske Erling Haaland velkommen og Joan Laporta har også halvparten innrømmet at Blaugrana jobber med hans ankomst. » Neste sesong er selvsagt også under planlegging. Det tekniske sekretariatet prøver hele tiden å bygge et flott team. Alt er mulig hvis det gjøres riktig. Og det er godt gjort, jeg er sikker på at det kommer til å gå bra »Nylig betrodde presidenten i Barcelona. Den katalanske ledelsen vil fortsatt måtte utføre mirakler. Feilen i Barças økonomiske stilling som førte til Lionel Messis avgang i fjor sommer og hindret registreringen av Ferran Torres, som har blitt rekruttert de siste ukene. For dersom 75 millioner euro skulle være nok til en avtale med Borussia Dortmund, resultatet av en avtale mellom lederen for pungdyrene og den tidligere Salzburg-spilleren, kan tillegget til syvende og sist bli salt.

Ifølge opplysninger vil operasjonen til sammen utgjøre rundt 300 millioner euro Teamet med derfor 75 millioner overgangsgebyrer, 20 millioner provisjoner for Mino Raiola og angriperens far og en lønn mellom 30 og 35 millioner euro over seks år. Tallene er under det man ser for seg i Spania, hvor det antas at det skal betales rundt 50 millioner euro i signaturbonus og en bruttolønn på rundt 40 millioner euro. Summer som virker uforenlige med Barças økonomiske problemer, men som ikke burde skremme PSG, som er klare til å tilby Kylian Mbappé en lønn på 50 millioner euro for å overbevise ham om å fortsette eventyret i Paris. Den vanskeligste delen vil trolig være å overbevise ham om å gå videre i Ligue 1 …

You may also like

Leave a Comment