Home » Høyere helsepremier for «kjøttetere»?

Høyere helsepremier for «kjøttetere»?

by Gunnar Garfors

Eller bør folk som spiser animalske produkter og bevisst er utsatt for kreft, hjertesykdom eller diabetes type 2 betale en høyere helseforsikringspremie? Kjenner du risikoene og har du tilgang til ulike matvarer? – spør MEP Sylwia Spurek på sosiale medier. Folk som følger innlegg fra en politiker fra Brussel krever betaling av «Skadelig» for å lese en lignende type avsløring.

– Hva synes du om det? Kanskje er det på tide med en seriøs debatt om helsepolitikk, forebygging, ansvar og solidaritet? Verden er i endring, vitenskapen gir oss mange nye forskningsresultater, vi vet at animalske produkter bør være en saga blott. Og politikk er stille, fordi stolpene i meningsmålingene er de viktigste … – Sylwia Spurek skriver på Facebook.

Skadelig for trykkøkning

Og er det skadelig å lese slikt tull at man betaler for TT? For jeg har inntrykk av at jo nærmere valget til Europaparlamentet er, desto flere begynner folk å rave om, i håp om at det blir en elektrat. Gjorde du noe smart på EP-en? For jeg kan ikke huske det – Agnieszka Maliszewska – President for det polske melkekammeret, skriver på Twitter.

Eller kanskje noen som bevisst skriver slike tull og løgner som fru Sylwia Spurek, Polen burde betale skadelig å øke presset deres? MPs glisende ansikt – hvor mange kilometer er det til Brussel? Ville ikke flyet vært bedre og billigere for miljøet? For en venn spør jeg – Kommentarer på sosiale medier Jacek Zarzecki – President i den polske foreningen for storfeoppdrettere og -produsenter.

You may also like

Leave a Comment