Home » Huawei Enjoy 50 Pro debuterer offisielt. Utførelsen av et gjennomsnitt

Huawei Enjoy 50 Pro debuterer offisielt. Utførelsen av et gjennomsnitt

by Gunnar Garfors

Huawei viste også en ny middelklasse i anledning den siste presentasjonen av HarmonyOS 3.0. Dette er Huawei Enjoy 50 Pro.

Huawei har for lengst fullført transformasjonen og fokusert på andre områder av virksomheten. Det kinesiske selskapet debuterte også i helt nye markeder. Dette betyr imidlertid ikke at Huawei har forsvunnet helt fra mobilmarkedet. Produsenten ligger på 10. plass på listen over de største smarttelefonprodusentene Huawei skrøt nylig av pluss i en kvartalsvis sammenligning.

Huawei Enjoy 50 Pro debuterer i Kina

Telefonen debuterte også i anledning den siste presentasjonen av HarmonyOS 3.0-systemet Huawei Enjoy 50 Pro. Dette er den sanne legemliggjørelsen av en mellomkoloni. Det er så gjennomsnittlig som det kan være. Hjertet i den nye enheten er brikken Qualcomm Snapdragon 680. Displayet er imidlertid diagonalt 6,7 tommer og forfriskende 90 Hertz.

Vi kan forvente ett enkelt frontkamera 8 megapiksler. På baksiden er et trippelt hovedkamera 50 megapiksler + 2 megapiksler + 2 megapiksler. Brukeren mottar settet 8 GB RAM og 128 eller 256 GB Innebygd lagring. Batteriet har 5000mAh og kan lades opp takket være teknologi 40W. Det vil være 3,5 mm jekk og NFC.

Utseende: Huawei Nova Y90 – en rimelig smarttelefon som ikke trenger Google

Utseende: Huawei har et nytt nettbrett. MatePad Pro 11 har Snapdragon 888

Bildekilde: Huawei

Tekstkilde: JD

You may also like

Leave a Comment