Home » Hva er nytt i mBank-applikasjonen? Det vil være mye mer behagelig

Hva er nytt i mBank-applikasjonen? Det vil være mye mer behagelig

by Catherine Monroe

Takket være nettbank kan vi administrere pengene våre mye raskere og mer praktisk og bruke dem til å betale på nett og i butikker. Nye funksjoner i bankappen er alltid gode nyheter.

mBank introduserer nye funksjoner i sin mobilapplikasjon for å gjøre det enklere for kundene å kontrollere sine utgifter og inntekter. Takket være nye widgets med Finance Manager-tjenesten (PFM), kan brukere nå raskt og enkelt sjekke hvor mye penger de brukte på hva i en gitt måned.

Finance Manager-tjenesten er et verktøy som automatisk kategoriserer og analyserer transaksjoner fra mBank-kunder. Dette gjør det enkelt å se hvor mye du bruker på mat, underholdning, regninger og sparepenger. Denne tjenesten har vært tilgjengelig i mBank-applikasjonen siden april 2022 – banken understreker at nesten 40 % av kundene bruker den jevnlig. Applikasjonsbrukere, som er et godt resultat.

mBank – nye widgets i mobilapplikasjoner

De nye widgetene er selvfølgelig grafiske elementer som viser den viktigste informasjonen fra Finance Manager-tjenesten på applikasjonsdashbordet, rett over driftshistorikken. Driftsprinsippet ligner på widgetene vi bruker i operativsystemer.

Innenfor bankapplikasjonen kan widgets brukes til å se hvor mye vi har brukt siden begynnelsen av måneden, hvordan det er sammenlignet med forrige måneds forbruk og hvilken kategori vi brukte mest på. Widgets kan fritt flyttes rundt på skrivebordet eller skjules hvis du ikke vil bruke dem.

Les mer nedenfor

Reservasjon av PESEL-nummeret skriftlig - en søknadsmal er allerede tilgjengelig

Vi har endret mobilapplikasjonen i lang tid slik at kunden kan tilpasse den til deres behov. Dette er for eksempel tilfellet med produktfliser som er plassert øverst på skrivebordet. Kunden bestemmer selv om han vil se kontosaldoen først etter å ha logget inn på applikasjonen eller om han ønsker å bli beroliget ved å se sparestatusen. – Lukasz Wiktor

Forresten, mBank vil minne deg på at widgets ikke er den eneste nye funksjonen i mBank-applikasjonen. Kunder kan også angi en total forbruksgrense for en gitt måned og motta varsler når de nærmer seg eller overskrider denne grensen. De kan også analysere sine utgifter og inntekter i diagrammer og gå i detalj om individuelle kategorier. Dette gjør at de kan planlegge økonomien bedre og ta vare på helsen.

Nye widgets er tilgjengelige i mBank-applikasjonen fra versjon 3.68.0. Endringer i appen rulles ut gradvis, så ikke alle vil se dem med en gang. Alle kunder skal ha tilgang til de nye funksjonene innen utgangen av november.

You may also like

Leave a Comment