Home » Hva han gjorde?! Kubacki-medaljen til tross for store helseproblemer

Hva han gjorde?! Kubacki-medaljen til tross for store helseproblemer

by Gunnar Garfors


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Dawid Kubacki

Arkadiusz Dudziak


Til tross for store problemer vant Dawid Kubacki bronse i verdensmesterskapet. Polakken avslørte at han slet med feber. – I dag hadde jeg den andre søvnløse natten på rad – avslørte han i et intervju med «Eurosport».

Nok en flott dag for polsk hopp under det nordiske ski-VM i Planica. I konkurransen i den store bakken vant Dawid Kubacki bronsemedaljen. Og det til tross for alvorlige helseproblemer.

«Eurosport»-reporter Kacper Merk avslørte at spilleren led av feber og forkjølelse.

– På fredag ​​hadde jeg den andre søvnløse natten på rad og jeg følte meg ikke bra. Men jeg visste hva jeg måtte gjøre, og jeg holdt meg til det selv når jeg ikke følte meg bra. Jeg visste at jeg kunne hoppe, legg klyper, for vi startet tidligere. Det roet meg ned – forklarte Dawid Kubacki i et intervju med kringkasteren.

Og flaks i disse konkurransene var ikke i favør av polakken. Ifølge omregningsfaktorene hadde han de dårligste forholdene i den første serien. Til tross for alt klarte han å hoppe så bra at han ble nummer fire. I den andre angrep han og klatret opp på pallen.

– Jeg var selvsikker. Jeg visste at lotteriet ville svinge til min fordel i den andre serien. Ja, det er en medalje. Det er velkjent at man alltid vil ha mer, men jeg skal være fornøyd med dette albumet. For, gitt alle omstendigheter, er det noe å gjøre – dømte bronsemedaljevinneren.

Lørdag kl 16.30 blir det lagkonkurranse. Polakker er en av hovedutfordrerne til gull og sier det blant annet åpent. Trener Thomas Thurnbichler.

– Vi som spillere ønsker det også – sa ridderen. – Vi hoppet alle veldig solid og det er grunnlaget for å komme til bakken i morgen med et smil om munnen og full av energi – avsluttet Dawid Kubacki.

Fortsett å lese:
David du er flott! Vi har VM-medalje

SE VIDEO: #dziejesiewsport: Anita Włodarczyk og fotball? Bra, bra – du vil bli overrasket!

Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment