Home » Hva lover stjernene for torsdag? (3. mars) – Respublika.lt

Hva lover stjernene for torsdag? (3. mars) – Respublika.lt

by Connie Nielsen

Væren. Du er heldig hvis du ikke trenger å jobbe hardt. I dag er det ikke lenger gunstig å pløye og uttrykke sine tanker, men å observere hva andre gjør og snakker. Til tross for dette må du kanskje gjøre en innsats fordi du er presset til å ta noe seriøst. Den politiske situasjonen er også bekymringsfull.

MELDINGER. Internasjonale arrangementer og utenlandsnyheter vil være svært viktige. Dette vil i stor grad påvirke både deg personlig og dine fremtidsplaner. Den filosofiske tilnærmingen vil være som et usynlig skjold. Du kan gå den lange veien.

TVILLINGER. Du føler deg sannsynligvis overveldet av seriøst arbeid og bekymringer. Produktive forretningsmøter og forhandlinger er mulig. Økonomiske problemer vil være viktige. Du kan bli overveldet av kreditorer eller ha noe å dele med andre.

KREFT. Det lønner seg å planlegge for fremtiden og velge godt sammen med hvem underveis. Støtte fra andre vil være svært viktig, og fiendtlighet vil være svært skadelig. Er du på reise eller reiser vil du oppleve spesielle inntrykk.

LØVEN. Du vil sannsynligvis se etter bedre former og metoder for skapelse og arbeid, du vil kommunisere med spesialister. Hvis du møter hindringer, ikke gi opp – vanskeligheter kan overvinnes, alt du trenger er mer vilje og selvtillit. Beskytt helsen din.

JOMFRUEN. Du vil være tilbøyelig til å filosofere, politisere, postulere om meningen med livet. Et mulig forslag verdt å vurdere. Vær mye oppmerksom på din kjære, din livspartner.

SKALA. En god dag for forretninger og stille og grundig arbeid. Det ville være hensiktsmessig å ta vare på noe annet – helse og image. Og viktigst av alt – ta vare på slektningene dine, beskytt dem og skorsteinen i huset mot fare.

SKORPIOEN. Du vil høre nyhetene og reagere på hendelser på en ganske bestemt måte. Det er mye kommunikasjon, snakk om pårørende, barn, avganger, ankomster og så videre.

BESKYTTE. Det ville passet i dag å vie meg til husarbeid. Du trenger tydeligvis en pause fra fremmede problemer. Planlegg utgifter og inntekter nøye. Prioriter kjøpene du egentlig ikke klarer deg uten.

GEIT. Du kan få forslag og verdifull informasjon, så ikke nekt å chatte selv med de du ikke liker spesielt godt. Ikke gå glipp av muligheten til å lære noe nytt, lære og om nødvendig sette i gang. Bare ikke oppfør deg som kategoriske diktatorer.

VANN. Du vil løse praktiske problemer i dag. Du kan få forslag til samarbeid, intervjuer. I alle fall ville det være egnet for å gjøre forretninger, eiendom, reklame, kommersielle anliggender. Se opp for fiendenes hemmelige feller og ikke se dem selv.

FISK. Denne dagen vil være full av følelser og bølgende følelser. Du ser ut til å føle deg sterk og trygg på grunn av støttende mennesker rundt deg. Du vil ikke dele medfølelse og intuisjon. Det lønner seg å stole på din innsikt.

You may also like

Leave a Comment