Home » Hvordan logge ut av SkyShowtime, tekniske problemer, lydspråk, stereoteksting, klipping henger

Hvordan logge ut av SkyShowtime, tekniske problemer, lydspråk, stereoteksting, klipping henger

by Peter Østbye

SkyShowtime dukket opp på det polske markedet 14. februar som den siste store amerikanske aktøren. Tidligere har Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max og Disney+ debutert. Den nye tjenesten inneholder innhold fra DreamWorks, Nickelodeon, Paramount+, Paramount Pictures, Peacock, Showtime, Sky og Universal. Standardabonnementet koster PLN 24,99 per måned, men frem til slutten av mars kan du dra nytte av kampanjeprisen på PLN 12,49. For brukere som ikke logger ut. Med mindre standardavgiften økes.


Problem med innholdsklipping


Allerede før debuten ble plattformen kritisert for mangelen på 4K Ultra HD-innhold. Det ser ut til at Full HD-innhold fungerer bra. Dette skjedde imidlertid ikke. Interessant nok er SkyShowtime-applikasjonen ikke en komplett nyhet. For eksempel bruker Android TV-brukere for øyeblikket versjon 1.8.73. Tjenesten har vært operativ i Danmark, Finland, Norge og Sverige siden 20. september 2022. Grensesnittet er basert på Peacock-applikasjonen, utgitt i USA 15. juli 2020.
De mest kritiske kommentarene gjelder SkyShowtime-stamming når du ser på individuelle produksjoner. Brukere påpeker at de også bruker konkurrerende strømmetjenester og de fungerer fint.


Vil du rette opp feilene dine som å klippe filmer, serier? Ingen annen plattform har dette problemet (selv 4k) – skrev Maciej på SkyShowtimes Facebook-profil. – Flotte filmer og serier, men det er en stor skje med tjære i dette honningfatet. Under avspilling rykker bildet og rammer oftere og oftere. Dessverre ødelegger det effektivt moroa ved å se på – sa Paweł.Brukere av noen enheter hevder at etter å ha startet SkyShowtime-applikasjonen, var det problemer med driften av andre applikasjoner i Android TV OS. Programvaren skal laste inn Googles system. – Er du klar over at ikke bare Android TV-appen din (Philips i mitt tilfelle) ikke fungerer, men at den også ødelegger andre strømmetjenester? spurte Darius retorisk. Noen nettbrukere påpeker også at plattformapplikasjonen tar svært lang tid å starte sammenlignet med konkurrentene, til og med flere sekunder.
Sammenlign med Viaplay og Showmax
Det var også sammenligninger med Viaplay, hvis brukere hadde problemer med å gjeninnføre Bundesliga-, Premier League- eller KSW-gallaer, noe som førte til klager og prosedyrer fra Kontoret for konkurranse og forbrukerbeskyttelse.


Faktisk passer lenken til for eksempel Netflix, HBO Max eller Amazon, og det er ingen problemer. Men denne tjenesten eller Viaplay krever en spesiell og unik tilkobling – ironisk nok i et av SkyShowtime-kundediskusjonsforaene.Det var også sammenligninger med den sørafrikanske Showmax, som avsluttet sin virksomhet i Polen tidlig i 2019. – Slik ser jeg på meningene til andre brukere og ser at jeg ikke er den eneste som har problemer med applikasjonen. Det har aldri vært en så håpløs start på en strømmeplattform. Gitt et veldig dårlig bibliotek og en forferdelig applikasjon, ser jeg ingen sjanse til å opprettholde denne siden i vårt land. Showmax blir minnet om dette. De vil ikke gå til «Yellowstone» på lenge – sa David på plattformprofilen.


SkyShowtimes pressekontor har ikke svart på spørsmålene våre om klippeproblemene. Selskapet kommenterer heller ikke de fleste av disse brukerforslagene eller henviser til teknisk støtte.Kan SkyShowtime dele Showmax sin skjebne? – Noen forveksler til og med SkyShowtime med Showmax. SkyShowtime-navnet er et markedsføringsskudd fordi det er for komplisert for Polen, og ingen av disse merkene var allment kjent verken i Polen eller i landene der denne plattformen debuterte. En bedre løsning ville være å ringe Sky-tjenesten fordi det er et kort og minneverdig ord. Jeg er overrasket over at ingen perfekt og stabil applikasjon har blitt utarbeidet siden dagen SkyShowtime ble kunngjort i august 2021. I dag kan det sies at det er en Viaplay-film og -serie. Det ligger imidlertid seriøse filmer bak prosjektet, som trolig vil håndtere disse problemene over tid. Eksempelet med Viaplay viser at til tross for tekniske mangler i Polen, kan mange abonnenter vinnes – vurderte sjefen for en av strømmetjenestene i et intervju med Wirtualnemedia.pl. Viaplay har 1,2 millioner abonnenter i Polen, og SkyShowtime kan promoteres med kampanjepris og rettigheter til Hollywood-produksjoner.


Det er mange problemer med lydsporet


Noen SkyShowtime-abonnenter hevder at plattformen er lydmessig svakere enn alle større konkurrenter. Bithastigheten til stereomateriale er vanligvis ikke mer enn 100 kbps, Dolby Digital+ 200 kbps, mens Netflix tilbyr lignende produksjoner med bithastigheter over 600 kbps. I tillegg tilbys Dolby Digital 5.1-lyd på produksjoner med originalspråket i stedet for en polsk voice-over, slik noen polske abonnenter kanskje forventer.Hvorfor har ikke de fleste filmer 5.1-lyd, kun stereo? Mottakeren min viser hvilke høyttalere som er aktive når du ser på, kun noen få filmer har surroundlyd. Vil det endre seg? – spurte Maciej på SkyShowtime-profilen. Han fikk ikke noe svar. – Google TV/Android TV, kun stereo. opptrer for meg. Jeg kommer over 1080, men å se Jurassic World i stereo er uutholdelig for meg. Fint å se mange eldre filmer. Den kan oppdateres, men jeg vil ha den i grei kvalitet. Som ethvert amerikansk selskap, start nedenfor. HBO dro også bare stereo lenge – innrømmet en annen bruker.


Det er også mindre tekniske feil. Etter å ha logget på applikasjonen starter noen nye SkyShowtime-brukere den engelske lydversjonen som standard. Først etter å ha endret innstillingene kan de se filmer og serier på polsk. Andre abonnenter ser undertekster selv om de har slått dem av. Det er heller ingen mangel på klienter hvis applikasjon stenger seg selv. Noen kultproduksjoner, for eksempel «Scent of a Woman», tilbys kun med polske undertekster og på engelsk, spansk og ungarsk språkversjoner. Abonnenter anklager også SkyShowtime for å gjøre hele sesonger av serier tilgjengelige i USA utilgjengelige i Polen. – Plattformen vår har akkurat startet i Polen, og vi utvikler fortsatt våre kataloger med filmer og serier for å tilby polske seere så mye god underholdning som mulig. Vær tålmodig SkyShowtime forklarer som svar.
You may also like

Leave a Comment