Home » Hybridlading og kjøring for sjåfører. Żabka kaster seg ut i nye formater

Hybridlading og kjøring for sjåfører. Żabka kaster seg ut i nye formater

by Gunnar Garfors

Żabka Group, som vil åpne filial nummer 10.000 denne måneden, hevder at de ønsker å åpne over 1.000. filialer per år. I oktober åpner de første butikkene også i to nye formater: Drive og Non Stop – sa gruppens representanter.

Żabka butikk; Foto: PAP/Wojciech Olkuśnik

1000 frosker per år. Nettverket avslører utviklingsplaner

«Vi vil ikke bremse, vi vil åpne over 1000 butikker i året, men for å oppnå dette må vi hele tiden utvikle formatet vårt,» sa Adam Manikowski, visepresident i Żabka Group og administrerende direktør i Żabka Polska, på en pressekonferanse.

Som han sa, vil Żabka-butikk nr. 10.000 åpne i Stary Browar i Poznań i oktober. Butikken skal kombinere løsninger inkludert: i smartbutikken Nano og Eko.

2,4 tusen Żabek med et nytt tilbud.  Det er dette nettverket regner med

Nye formater av Żabka-grener

I tillegg kommer to butikker med i kjeden i oktober i nye formater: Drive (i Piaseczno) og Non Stop (i Warszawa).

«Żabka Non Stop er en hybridbutikk som kombinerer funksjonene til en ubetjent butikk med funksjonene til en tradisjonell butikk; Åpent 24 timer i døgnet. Denne måneden åpner vi også det mest innovative konseptet i Polen – Żabka kjøring«Dette betyr at kunden kan handle på farten, fra bilen,» sier Manikowski.

Żabka på ideen om PiS. "Det er verdt å satse på mindre og regionale produsenter"

Żabka-kjeden har en omsetning på 20 milliarder PLN

Butikkkjeden Żabka feirer 25-årsjubileum i år. Som rapportert er det den største bekvemmelighetskjeden i Europa. Den betjener over 3 millioner kunder hver dag.

«I år vil vi oppnå et salg på over 20 milliarder PLN. Sammen med våre franchisetakere skaper vi nesten 60 000 arbeidsplasser. Vi skaper merverdier for den polske økonomien på 7 milliarder PLN, sa visepresidenten for Żabka-gruppen.

Ser du etter kommersielle lokaler til leie? Sjekk ut tilbudene på PropertyStock.pl

You may also like

Leave a Comment