Home » I. Šimonytė vil presentere vedtak om utenriks- og samferdselsministrene

I. Šimonytė vil presentere vedtak om utenriks- og samferdselsministrene

by Thure Lindhardt

Hvorfor si

Dersom de selv har skrevet oppsigelser, gjenstår det å være fornøyd. Senere, når de har utarbeidet flere misforståelser, vil de være uskyldige, vi vil si at vi skrev uttalelsene, men Šimonytė var ikke fornøyd med det, her tar Šimonytė ansvaret igjen.

lauris

lauris portrett

Lauk anupriuko anukeli er seimo

mening

Meningsportrett

Hvordan det fungerte vil fungere. Jeg garanterer at Šimonito vil finne at det for øyeblikket ikke er noen ansvarlige ministre i Litauen. Og her er den fremtidige presidentkandidaten og den fremtidige kongen av Litauen Gabrys den første ….. Konklusjon én: Det liandzbergske partiet kan bare fratas makt ved å løfte det på gafler.

Anonym

Anonymt portrett

Handikappet ser ut til å ha kommet fra mental svakhet … eller kanskje bestemoren, som ble skadet av sovjeterne, nå også kan kreve erstatning gjennom meg #.

jeg er enig

Jeg er enig i portrettet

> Psykisk syk – demens.

Funksjonshemmet

Portrett av en funksjonshemmet person

Den Kreml-vennlige løytnanten venter kun på mangelen på en høyreorientert regjering. Dette er en befolkning som ble stjålet et godt liv i russisk tid og er nå tvunget til å jobbe.

jeg tror

Tenk portrett

Hele tiden venter på liket, hva går til arbeidskontoret, hva går til psykiatrien, hva går til rusavdelingen, hva går til banken.

Švanc’berg \\\ ….. //////

Portrett av Sverg & # 039; berg \\\ ..... //////

Jeg tror 200 år med mareritt vil ende mareritt på Gabriukas og som lege på Hienytė. Alt kommer til en slutt.

Švanc’berg \\\ ….. //////

Portrett av Sverg & # 039; berg \\\ ..... //////

Kaunas-dagen blokkerer bare «biskopen». Sjekk ut hva hele Komsomol (liet’Rytis)-blokken gjør, det er et rent orgel fra Lianzborg, nær KGB, part’šule.

Akademiker

Portrett av en akademiker

«fra grunnen av for å utvide dette arbeidet» Å tankens kraft! Min tre år gamle datter er ikke så kriminell lenger. Kjære popofile, trekk deg tilbake! For ellers må du plante.

pensjonert

Pensjonistportrett

Jeg tror det vil være klokt av denne regjeringen å gå av, og det vil være bedre for den nye regjeringen å forhandle med disse sakene.

7 innsats.

7 innsats.  portrett

Hvorfor blokkerer du kommentarer?

anonym-Andrius

Anonymt portrett av Andrew

Hvem er disse dukkene nå?! ja tak davno nivydil mamų ….

mening

Meningsportrett

Jeg tror det var en enda større statskrise i Litauen med utdelingen av jodtabletter. Og ingenting. 🙂 Hvordan kunne den ene eller den andre ministeren motstå når gründere rådfører seg med de beste advokatene, fintech-spesialistene, bankfolkene ??? INGENTING. Konklusjon – I tillegg til det litauiske cybersikkerhetssenteret, er det nødvendig å ha et sanksjonssenter med spesiell bruk av tjenestene slik at ingen triks går tapt. Og Shimonyte må sette ned en regjeringskommisjon for å finne ut hvem som har skylden og hvor mye.

You may also like

Leave a Comment