Home » I Vilnius – Originale kunstverk og gjenstandsmesse «Packed in an Academy»

I Vilnius – Originale kunstverk og gjenstandsmesse «Packed in an Academy»

by Connie Nielsen

Den uventet hektiske vinteren og den første snøen vil minne deg på – det er på tide å overraske dine kjære. Du vil ha noe autentisk, annerledes og originalt for å «kjøpe og støtte den kinesiske industrien» med julelysene i butikkene, lysene i Las Vegas og gavene på pallene.

Fellesskapet til Vilnius Academy of Arts (VDA) inviterer deg til å gjøre gaveinnkjøpsfeberen til en hyggelig opplevelse og glede deg selv og dine kjære med unike kunstverk og gjenstander. 8-18 Desember Det blir en festlig «Packed Academy»-messe hvor besøkende kan oppdage og kjøpe unik grafikk, tekstiler, keramikk, malerier, tegninger og illustrasjoner, design og festlige pyntegjenstander fra akademiets studenter, forelesere og nyutdannede.

Hva med en ferie uten overraskelser og uventede overraskelser? Messebesøkende inviteres til å delta i et julelotteri og umiddelbare pedagogiske aktiviteter – merker. blyanter) Produksjonsverkstedet blir overrasket av uventede gaver.

Den kreative-festlige-eksperimentelle atmosfæren vil bli stimulert på messens første dag av en konsert av VDA-utdannet lydperformancekunstner Simonas Nekrošius. Åpningsarrangementet finner sted 8. desember. 18.00 VAA-galleriet «5 malūnai» (5 Malūnų St., Vilnius).

Vi inviterer deg til å besøke den festlige «Packed Acadia»-messen og fordype deg i den magiske og kreative atmosfæren!

Den festlige messen finner sted i kunst- og designbutikken til Vilnius Academy of Arts, som åpnet dørene i september (Maironio St. 6, Vilnius). Følg hendelsesnyhetene på nettsidene til VDA og VDA kunst- og designbutikker, samt på sosiale nettverk.

Åpningstidene for messen er onsdager til fredager fra 14.00 til 19.00 og lørdager fra 12.00 til 16.00.

Messen arrangeres av Vilnius Academy of Arts, studenter og fakultet fra Fakultetet for grafikk ved Vilnius-fakultetet, VAA Art and Design Store.

Prosjektet til messen er en del av studieprosessen til bachelorgraden i grafikk ved Fakultetet i Vilnius.

You may also like

Leave a Comment