Home » Instagram-brukere kan puste lettet ut. Den mest kontroversielle funksjonen har rett og slett forsvunnet

Instagram-brukere kan puste lettet ut. Den mest kontroversielle funksjonen har rett og slett forsvunnet

by Peter Østbye

Endelig. Noen måneder etter lansering av nettstedet lar Meta deg slette Threads-kontoen din uten å slette Instagram. Bedre sent enn aldri…

Tråder, altså Twitter-morder av Meta, debuterte i løpet av ferien og… du kan knapt kalle det en spektakulær suksess. Akkurat som med Google+ for år siden: å opprette en konto der er nesten automatisk, men ingen kan bruke den. Hva gjør plattformen til en slik spøkelsesby? Dessverre ikke så sjarmerende som den fra Tim Burtons visjon.

Vi anbefaler på Geekweek: De handlet falske anmeldelser på internett. Kontoret for konkurranse og forbrukervern tok affære!

Tråder er nært knyttet til vår Instagram-konto. Derfor tok det bokstavelig talt bare noen få klikk for å bli med i lokalsamfunnet. For et sjokk og skuffelse det var da det viste seg at det var like enkelt å rømme derfra… det var bare ikke mulig. Dette er utelukkende fordi alle som har opprettet en konto på nettsiden ikke kan slette den uten å slette Instagram-kontoen sin. Imidlertid har plattformoperatørene tilsynelatende innsett at dette ikke gir mening – og de introduserer endringer i temaet.

Nå kan vi slette Threads-kontoen vår uten å måtte slette Instagram

Adam Mosseri i sitt innlegg på Threads kunngjorde at etter den siste oppdateringen vil mobilapplikasjonsbrukere kunne slette kontoen sin på nettstedet uten å måtte fjerne Instagram-kontoen som den ble opprettet med.

Les mer nedenfor

Denne endringen på Instagram vil irritere brukere.  Du også

For å slette Threads-kontoen din, gå til Innstillinger -> Kontoer -> Sletting eller deaktivering av profil i applikasjonen. Der velger vi alternativet som interesserer oss og vi kan kvitte oss med tråder uten å måtte kaste babyen ut med badevannet. Sist men ikke minst.

Vi kan slette kontoen, men tråder drepte ikke Twitter… det vil si X

Det er utrolig at skaperne av nettstedet fikk oss til å vente så lenge på et så tilsynelatende enkelt alternativ. Men bedre sent enn aldri. Jeg er glad den ble lagt til, men det endrer ikke det faktum at Threads fortsatt er en spøkelsesby den dag i dag. Vil metateamet noen gang klare å endre dette? Vel, kanskje hvis du faktisk må betale en symbolsk avgift for å få tilgang til X…

You may also like

Leave a Comment