Home » El. EM 2024: Georgia – Skottland. Live rapportering og resultater

El. EM 2024: Georgia – Skottland. Live rapportering og resultater

by Erlend Loe

For skottene er dette et spill der de kan sikre opprykk til gruppen med glans. For georgierne er det sjansen til å utvide seiersrekke til tre seire på rad. Hvordan vil dette møtet ende? Livedekning og resultater fra kampen Georgia – Skottland på Polsatsport.pl. Starter kl 18:00.

Den skotske holdningen i gruppespillet i Euro 2024-kvalifiseringen er en av kvalifiseringens største overraskelser. Etter seks kamper har Steve Clarks spillere fem seire og kun ett tap i bortekampen mot Spania. Takket være deres utmerkede resultater er skottene allerede sikret opprykk fra gruppe A.

SE OGSÅ: Strenge straffer for PKO BP Ekstraklasa-spillere. Målvakt suspendert i seks kamper

Det betyr imidlertid ikke at det skotske landslaget ikke kjemper om gruppelederplassen før i siste kamp. Steve Clarks spillere har 15 poeng. Like mye som leder Spania. I den nest siste kampen møter de georgierne, som allerede er sikret deltakelse i sluttspillet ettersom de tidligere vant konkurransen i divisjon C i Nations League. I avdeling B gjorde det ikke så bra for nordmennene. Nå må de regne med at lagene de har gått forbi skal rykke opp rett til EM.

Livedekning og resultater fra kampen Georgia – Skottland på Polsatsport.pl. Starter kl 18:00.

KP, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment