Home » Inter Cars går inn på det norske markedet

Inter Cars går inn på det norske markedet

by Gunnar Garfors

I januar 2023 ble et nytt marked lagt til kartet over land der Inter Cars, en polsk reservedelsforhandler, er til stede. Selskapets norske filial skal hete Inter Cars Norge.

Den første Inter Cars-avdelingen i Norge startet sin virksomhet de siste dagene av januar 2023 i Skedsmokorset i utkanten av Oslo. Det er også distributørens første filial i Skandinavia.

– Vi implementerer konsekvent vår forretningsstrategi og streber etter å styrke vår posisjon i verden. Etablering av et selskap i Norge er enda et skritt mot dette målet. Vi planlegger å overføre de innsamlede beste praksisene til andre markeder og implementere dem effektivt i det nye terrenget. Vi sikrer den beste tilgjengeligheten av varer, støtte fra et profesjonelt salgsteam, et omfattende logistikksystem med flere daglige ruter, samt konkurransedyktige priser – sa Maciej Oleksowicz, styreleder i Inter Cars SA.

Norge er det 19. landet hvor Inter Cars har kontorer. Selskapet er den største distributøren av reservedeler i Sentral- og Øst-Europa.

– Fra nå av har norske kunder tilgang til hele Inter Cars-tilbudet fra det lokale lageret i Skedsmokorset, samt fra sentrallagre, inkludert det europeiske logistikk- og utviklingssenteret ILS i Zakroczym med et areal på 65.000 m2. For kunder i Norge tilbyr vi også muligheten til å legge inn bestillinger via Inter Cars e-katalog sammen med muligheten til å bruke de tekniske dataene levert av Haynes-Pro. Trollrental AS, vår partner i Norge, tilbyr den beste profesjonelle kommersielle og logistiske tjenesten. Vi inviterer hjertelig selskaper som opererer på det norske bilmarkedet til å samarbeide med oss ​​- sa Artur Prokopowicz, ansvarlig leder for prosjektutvikling, nøkkeleksport- og implementeringsspesialist i Inter Cars.

Kontaktinformasjon til Inter Cars norske kontor:

  • Inter Cars Norge AS
    Gjerdrumsveien 38, 2020 Skedsmokorset, Norge
    norge@intercars.eu
    www.intercars.eu
    +47 96 846 845

You may also like

Leave a Comment