Home » Island – Norge: Resultat og rapport fra kampen om 5. plass – Håndball-EM 2022

Island – Norge: Resultat og rapport fra kampen om 5. plass – Håndball-EM 2022

by Catherine Monroe

Håndball-EM 2022 direkte på Eurosport og Player

Den nest siste dagen i Old Continent Championship begynte med konkurransen mellom skandinaviske lag i Budapest.

Første overtid

Innsatsen var femteplass i turneringen. Påstandene til nordmennene og islendingene var mye høyere. Oppgjøret skapte mye spenning, spesielt i sluttminuttene.

Første omgang og mesteparten av andre var under norsk kontroll. Noen minutter på slutten av ordinær tid var imidlertid nok til at rivalene tok initiativet. Uavgjort 27-27 markerte turneringens første overtid. Lykken smilte til nordmennene, og Harald Reinkind satte inn vinnermålet med et langskudd like før siste sirene.

I semifinalen på fredag ​​i den ungarske hovedstaden møter de forsvarende mesterne Spania (18.15) mot Danmark, med en kamp mellom Frankrike og Sverige planlagt til 20.30. Finalen og bronsekampen – på søndag.

Polen avsluttet kampen på det essensielle stadiet.

Kamp om EM plass fem:

Island – Norge 33:34 etter overtid (12:16, 27:27)

Flest mål: for Island – Omar Magnusson 10, Janus Smarason 8; for Norge – Sander Sagosen 8, Harald Reinkind 6.

Forfatter: jac / bohemia