Home » Den russiske hopperens frekkhet. Motbydelig provokasjon. Rett til kamera

Den russiske hopperens frekkhet. Motbydelig provokasjon. Rett til kamera

by Erlend Loe

Det polske landslaget ble nummer sju i lagkonkurransen i Lahti lørdag. Paweł Wąsek ble diskvalifisert for ulovlige sko etter hoppet hans i andre runde. Mika Jukkara la ikke skjul på at han angret, men ifølge ham brukte Wąsek sko som ligner de de hvite og røde mennene i Willingen ble diskvalifisert for. I tillegg til Narrow var Polen representert av Piotr Żyła, Kamil Stoch og Dawid Kubacki.

se videoen
I skihopp er de like og like!

Yevgeniy Klimov demonstrerte sin støtte til Russland på konkurransen i Lahti. I lagkonkurransen hadde han flagg på hansken

Russland avsluttet den andre serien med lagkonkurranse i Lahti på sisteplass. Spesiell oppmerksomhet ble imidlertid gitt til oppførselen til Yevgeniy Klimov under konkurransen, som etter hoppet bestemte seg for å vise sin støtte til Russland. Hopperen hadde Russlands flagg på hansken. Til sammenligning – fredag ​​var Russlands flagg kun synlig (som standard) på Klimovs hjelm (selv om utstyret han hadde på lørdag ikke er nytt, som vi skriver her). Det var imidlertid en normal situasjon siden man for eksempel på siden av de norske hjelmene kunne se flagget deres. I dagens situasjon kan denne gesten direkte inn i kameraet bare beskrives som feil. Det er bare en provokasjon… Og vi vil minne om at Sandro Pertile nylig sa på TVP Sport at han ikke vil ekskludere russiske hoppere fordi alle hoppere er én familie. Klimov viser nok ikke så mye.

Før det ønsket han Putin velkommen

Russiske medier, etter å ha vunnet sølvmedaljen i blandingen, rapporterte at Vladimir Putin så hoppernes kamper på TV, og deltakerne mottok denne informasjonen fra Dmitry Dubrovsky, presidenten i den russiske føderasjonen. Hvordan reagerte Jevgenij Klimov på dette? – Nøyaktig som annonsert av president Dubrovsky. Når Putin hører oss, sender vi ham store hilsener – sa Klimov, sitert av Paweł Borkowski fra skijumping.pl-portalen.

Under konkurransen i Lahti fanget kameraer Yevgeniy Klimov mens han ventet på action i andre runde. Hopperen viste tommel opp før Mikhail Nazarov prøvde. Hvordan reagerte Eurosport-kommentatorene på denne oppførselen fra Klimov? – Vel, det er ikke greit, Mr. Jevgenij – vi kunne høre under sendingen.

You may also like

Leave a Comment