Home » Jan Tomaszewski orket ikke. «Dette er den mest idiotiske avgjørelsen» fotball

Jan Tomaszewski orket ikke. «Dette er den mest idiotiske avgjørelsen» fotball

by Catherine Monroe

I flere dager var det stor forvirring rundt det russiske lagets deltagelse i årets VM-sluttspill. Under press fra nesten hele fotballmiljøet tildelte Fifa den hvit-røde billetten, takket være at kun én kamp vil avgjøre om opprykk til VM.

se videoen
Det er spillerne bak det polske fotballforbundets opprør. Vi vet hvem initiativtakeren var

Abramovich sier farvel til Chelsea og forbereder seg på å kjøpe en annen klubb. Her er planen hans

tilfredshet etter avgjørelsen om Russland

Beslutningen om å ta det polske landslaget til sluttspillfinalen ble applaudert av fansen og spillerne selv. Takket være dette kunne det polske fotballforbundet starte den konkrete planleggingen av treningsleiren i mars og ta seg av organiseringen av vennskapskampen, som de hvit-røde skal spille som innbytter for duellen med Russland.

Robert Lewandowski, blant andre, kommenterte varselet om løslatelse. – Jeg tror dette er en riktig avgjørelse. Det ville være vanskelig å finne et lag å spille i stedet for Russland, da ethvert lag kan føle seg ugunstig hvis de ikke ble kalt opp. Det viktigste for oss nå er å fokusere fullt ut på denne ene kampen. Du må akseptere denne avgjørelsen – sa han etter tirsdagens kamp mot Red Bull Salzburg.

Tomaszewski kritiserer Fifas avgjørelse

På den annen side ser Jan Tomaszewski, som ser unøyaktigheter i Fifas tilnærming, ting annerledes. – Dette er den mest idiotiske FIFA-avgjørelsen i historien. De burde utnevne oss en annen rival i stedet for Russland, og de ønsker å ta ansvaret selv og gi oss et pass for fredens skyld. Bare en idiot fra FIFA ser like sjanser for vinneren av spillet Sverige – Tsjekkia og Polen, som vil gå gjennom uten kamp – sa han i et intervju med «Super Express«.

Polen RusslandSpillet mellom Russland og Polen finner sted, ikke sant? Den tidligere FIFA-visepresidenten presenterte manuset sitt

Senere i talen kom den tidligere målvakten til det polske landslaget harde ord om planene til andre lag som kunne inkluderes i utestengelsene i stedet for Russland. – FIFA-tull mener fans over hele verden er idioter. Tror du at Slovakia, Ungarn eller Norge ikke vil spille i sluttspillet fordi de har vennskapskamper? Jeg tror de tror vi er idioter! – la til.

Polen skal spille mot vinneren av paret Sverige – Tsjekkia i sluttspillfinalen i Chorzów 29. mars.

You may also like

Leave a Comment