Home » Janusz Kowalski kalles «Vladimir Putins agent». Politikeren fra Solidarność Polen reagerte – Wprost

Janusz Kowalski kalles «Vladimir Putins agent». Politikeren fra Solidarność Polen reagerte – Wprost

by Gabriel Scott

Janusz Kowalski kommenterte på sine sosiale medier tre punkter om å øke gassproduksjonen fra Norge. MP fra Solidarna Polska uttalte at «situasjonen for Polen begynner å bli vanskelig» og at «byttet av den polske økonomien til naturgass var og er en stor feil».

Paulina Hennig-Kloska refererte til Kowalskis innlegg i Polsat News. – Vi kan bare vinne energikrisen sammen og i solidaritet med Vladimir Putin i Europa. Vi trenger felles råoljekjøp for ikke å øke prisen, for i dag står alle på kne med nordmennene og vil ha gass fra dem – begynte Polens politiker 2050.

Paulina Hennig-Kloska kalte Janusz Kowalski «agent for Vladimir Putin»

Hennig-Kloska berømmet informasjonen om Norges økning i gassproduksjonen og understreket at dette var «ønskelig». – Men Mr. Kowalski foretrekker å importere russisk kull til Polen, så han kan faktisk ha et problem som Putins agent. Janusz Kowalski har forsvart kull i Polen i årevis. Det viste seg at han forsvarte russisk kull fordi det ble brent i polske husholdninger – sa politikeren.

Interessenten svarte partiets visepresident Szymon Hołownia via sosiale medier. «Hun er like intelligent som Izabela Leszczyna. Hun kjemper og kjemper mot polsk kull og støtter tysk politikk (felles gasskjøp og ordre om å overlevere polsk gass til Berlin om vinteren). Og han ser ikke noe problem i at Berlin gjør alt for å blokkere Polens kjøp av norsk gass fra Baltic Pipe,” kommenterte han.


Les også:
Den nye gassledningen vil løse problemene? «Kan være klar om 9 måneder»

You may also like

Leave a Comment