Home » «Janusz Marketing». Her er det nye Palikot-prosjektet

«Janusz Marketing». Her er det nye Palikot-prosjektet

by Gunnar Garfors

Palikot er kjent for sine egne Prosjekter i alkoholbransjen. – Polakker er uten sidestykke når det kommer til kreativitet. Vi har fortsatt et enormt, uutnyttet potensial i markedet, som jeg gjerne vil stimulere ved å vise frem Det var slik vi bygde merker som Bagger, Beer, Beer eller Water. Jeg gjør dette sammen med mine langsiktige forretningspartnere, strateger og markedssjefer som er vant til å lage produkter som forbrukerne elsker – sier gründeren, sitert av bedriftsnyhetsportalen.

«Janusz Marketing». Nytt prosjekt av Janusz Palikot

Som vi leser har Janusz Marketing-prosjektet som mål å styrke den polske økonomien ved å skape en plattform for erfaringsutveksling mellom gründere. «Janusz Palikot ønsker å tiltrekke seg ambisiøse mennesker fra markedet for å jobbe med å øke den intellektuelle verdien i prosjekter som bruker harde data og kunnskapen til forretningsutøvere,» skriver Business News.

Som en del av prosjektet skal det også opprettes et firmabrenneri, hvis medlemmer skal kunne bidra med kunnskapen de har tilegnet seg til gjennomføringen av sine prosjekter.. Alt dette slik at de får kommentarer før de blir gransket av markedet.

You may also like

Leave a Comment